09.09.2018

Парти богините Анелия, Емануела и Софи Маринова гостуваха на Megami Club Plovdiv

В началото на новия месец Megami Club Plovdiv напомни (макар че знаем, че не сте забравили), че новият парти сезон ще бъде велик. Богинята на нощния живот предлага на своите гости впечатляващи шоу програми и тематични партита всяка вечер от сряда до събота. Ето какво се случи в първата седмица на месец септември.Номер едно пред публиката в ТОП клуба беше… виж още »

08.09.2018

100 Кила има още много какво да покаже. Беше сензационен в клуб W Garden

Има ли нужда да го представяме, може би не. И все пак - той е Явор Янакиев, иначе всички го наричат 100 Кила. Той е най-добрият рапър и парти мейкър, който не веднъж е доказвал качествата си. В петък вечер той направи уникално лайф парти в клуб W Garden. Бяхме сигурни, че той няма да подведе своите хора (феновете) и да, даде всичко от себе си на събитието… виж още »

08.09.2018

На живо само в Планета Пайнер клуб: Алисия представи "Любов ли е" с Константин

Емблемата на нощния живот е с дълбоки парти традиции в България. Заведението, което се намира в град Пловдив, е едно от първите в сраната. През всички тези години Планета Пайнер клуб Пловдив държи високи позиции и всяка вечер дава най-доброто за едно вълнуващо парти преживяване на своите гости. 7 септември 2018 година ще остане в клубната история на… виж още »

06.09.2018

Звездно събитие в Megami Club Plovdiv: Анелия представи на живо "Просяци"

Megami Club Plovdiv даде старт на новия парти сезон по един наистина впечатляващ начин. В навечерието на 6 септември - Ден на Съединението на България, в Богинята на нощния живот имаше много любители на класните партита. Всички те се насладиха на прекрасното клубно изживяване в заведението.Причината то да бъде паметно беше и гостуването на Анелия… виж още »

03.09.2018

ТОП звездите Емилия, Илиян и Алисия ще са в Планета Пайнер клуб Пловдив

Емблемата на нощния живот има много яки новини за вас и тази седмица. Планета Пайнер клуб Пловдив обявява участията на ТОП музикалните звезди Емилия, Илиян и Алисия.Всичко ще започне в понеделник с уникалното Ретро парти, което цяло лято беше на върха и ще продължава да е така и през новия парти сезон. Тази седмица златните си хитове, специално за публиката… виж още »

02.09.2018

Три парти богини ви очакват в Megami Club Plovdiv. Ето кои са те...

С началото на новия месец Megami Club Plovdiv напомня (макар че знаем, че не сте забравили), че новият парти сезон ще бъде велик. Богинята на нощния живот предлага на своите гости впечатляващи шоу програми и тематични партита. Ето какво ще се случи тази седмица.Първа пред публиката в ТОП клуба ще е Анелия. Новият проект "Просяци" е вече факт и почитателите… виж още »

02.09.2018

Megami Club Plovdiv изпрати месец август ето така...

Megami Club Plovdiv изпрати месец август ето така...В последните дни на август Богинята на нощния живот държа гостите си в състояние на екстаз. Ето как Megami Club Plovdiv изпрати месеца.Неуморимата поп фолк фурия Теди Александрова беше първа. Тя пя в заведението в сряда. Както винаги, тя беше провокативна, дива и секси и се раздаде за публиката. Както… виж още »

01.09.2018

Силно представяне в петък вечер направи Криско за публиката в клуб W Garden

Хитмейкърът и любимец на публиката- Криско пя в навечерието на почивните дни в клуб W Garden. Изпълнителят на толкова много хитове, които продължават да са номер едно в музикалните класации, забавлява гостите в заведението като им изпълни целия си як репертоар.Пред многобройната и супер готина публика в заведението Криско показа професионализъм. Той познава… виж още »