09.12.2018

Мечтаният Студентски празник организира ONYX Club. Гост-звездата беше Giorgos Giasemis

Парти бижуто на Пловдив е ONYX Club и като такова се справи перфектно с организацията на незабравим студентски празник. На връх 8 декември стотици гости предпочетоха да изживеят специалната нощ точно в заведението. И се получи прекрасно. Всички бяха настанени удобно, бързо получиха любимите си питиета и партито започна с ударни дози хитове. … виж още »

09.12.2018

Гостите в Планета Пайнер клуб изживяха перфектния 8 декември с гост Емилия

Планета Пайнер клуб Пловдив е Емблемата на нощния живот. Знаете, от толкова много години заведението е сред лидерите в бранша и с всяко парти затвърждава позициите си.На 8 декември Планета Пайнер клуб организира супер специална нощ по случай Студентския празник. Денят се отбелязва по специален начин  от бивши, настоящи и бъдещи студенти и всеки един се… виж още »

09.12.2018

GALAXY club на 8 декември - изживяване, на което се насладиха толкова много студенти

Новата галактика е ТОП мястото под тепетата, което на 8 декември бе сред най-предпочитаните за подобаващо отбелязване на Студентския празник. Около полунощ пред клуба се изви наистина огромна опашка от желаещи да отбележат празника подобаващо. Всички бързо бяха настанени и се потопиха в страхотната парти обстановка на GALAXY Live club. От заведението… виж още »

08.12.2018

Анелия подгря Студентския празник в клуб Secrets

Звездата Анелия с голямо удоволствие се погрижи за парти удоволствието на меломаните в клуб Secrets само една нощ преди Студентския празник. В петък вечер певицата, която е просто блестяща, изпя своите супер хитове за тези, които препълниха до горе заведението. Купонът започна с пълна сила и още в полунощ всички бяха по местата си. Любимите хитове… виж още »

08.12.2018

Галена пренесе еуфорията от концерта в Арена Армеец на сцената на GALAXY Live club

В навечерието на Студентския празник, едно дойстойно подгряване на събитието в GALAXY Live club направи самата Галена. Разбира се, звездата е уникална и такива са всички нейни лайфове. В новата галактика тя пя само няколко дни след като се проведе концерта по случай "17години телевизия Планета"  в Арена Армеец. На него Галена изпита невероятна емоция… виж още »

07.12.2018

Никулден в клуб W Winter с любимите Тото и Лъчо. #СкандаУБоговете

На празник, като на празник. Клуб W Winter организира супер специален Никулден за имениците и всички останали, които имаха повод да почерпят на 6 декември.Още около 22:00 часа заведението посрещна своите гости и не след дълго любимците на публиката - Тото и Лъчо подскочиха на сцената на W Winter. СкандаУ направиха извънредно, но супер яко парти в… виж още »

06.12.2018

Златните песни и новите хитове на Яница зарадваха гостите на клуб Secrets

Клуб Secrets който се завърна ударно на парти картата на град Пловдив, но на ново, много готино място, в сряда вечер организира 50/50 парти. Идеята на събитието е да посрещне любимите поп фолк звезди на България, които да зарадват феновете както с песните, с които са стартирали кариерата си, така и с най-актуалните хитове. Тази сряда Яница беше гост на… виж още »

06.12.2018

ТОП комбинацията 100 Кила и Маги Джанаварова го направиха уникално в клуб Pasha...партито

Най-известният и готин рапър 100 Кила и поп певицата Маги Джанаварова в комплект бяха на сцената на клуб Pasha в сряда вечер. Двамата изпълнители се допълват прекрасно и го доказаха с двете си общи парчета, които са тотални хитове. В началото на вечерта първа пред публиката в заведението се появи Маги Джанаварова. Нейните самостоятелни хитове са много… виж още »