16.09.2018

Взрив от музика, танц, емоция...Планета Пайнер клуб Пловдив

Емблемата на нощния живот всяка вечер е топ локацията в град Пловдив. Заведението, което вече толкова много години е на върха и дори е сред онези, които поставиха началото на клубния живот в България, посрещна много гости в събота вечер.На емблематичната дата 15 септември много меломани избраха Планета Пайнер клуб Пловдив, за да прекарат чудесно. Домакинът… виж още »

15.09.2018

ЪПСУРТ е религия. Стотици я изповядват...ето как беше на гостуването им в W Garden

От 96- та година насам група Ъпсурт създава свой собствен стил, в който основното е "да се чете между редовете". Знаете - Ицо Хазарта, Бат Венци и Буч са уникални и несравними, а в клуб W Garden в петък вечер страхотно много фенове се увериха на живо за пореден път, че те наистина са най-добрите. Лайфът на ЪПСУР пожъна огромен упех, който се изчислява… виж още »

15.09.2018

С нова прическа Деси Слава впечатли гостите на партито в Планета Пайнер клуб Пловдив

Деси Слава зарадва своите многобройни почитатели в Планета Пайнер клуб Пловдив с един незабравим лайв-концерт в навечерието на уикенда. Звездата на телевизия “Планета” бе специален гост на Емблемата на нощния живот, която е сред най-горещите парти точки този сезон.Вечерта се превърна в истински празник за всички присъстващи, защото певицата знае как да… виж още »

15.09.2018

Гостите отключиха вратите на обновения Planet club Plovdiv. Ето какво още се случи...

Емблематичният не само за града под тепетата,а и за цялата страна - Planet club Plovdiv преди месец затвори за жесток, уникален ремонт. Ето че преобразяването на заведението приключи и на 14 септември (петък) клубът посрещна много, много гости.Не е тайна, че за мнозина Planet club Plovdiv е втори дом. Това е и концепцията, на която заведението ще наблегне… виж още »

15.09.2018

Пиано бар Monarch откри сезона. Ето как...

На 14 септември точно в 23:00 часа, завесите се вдигнаха за откриването на новия сезон на заведението, което даде тон за многобройни незабравими вечери с най-актуалните РОК, ПОП И БГ песни - Пиано бар Monarch, разбира се. Доброто настроение беше гарантирано. То бе в ръцете на вечно усмихнатите, владетелките на купона - близначките Силвия и Катя… виж още »

14.09.2018

Луда работа в четвъртък в клуб W Garden със СкандаУ

Нещо супер СкандаУ- но и яко се случи този четвъртък в клуб W Garden. Може би вече се досещате, че положението беше авер до авера заради гостуването на Тото и Лъчо от група СкандаУ.Преди старта на събитието огромна опашка от меломани се изви пред входа на клуб W Garden. След като всички заеха своите места адреналинът се покачи, празнични фойерверки озариха… виж още »

14.09.2018

С лайв в Megami Club Plovdiv Емилия се върна на сцената, готова за новия парти сезон

След кратката ваканция, която си подари през август, звездата на модерния поп фолк Емилия се впусна активно в клубния живот. Началото тя постави на 13 септември не къде да е, а в Megami Club Plovdiv. Изпълнителката на най-силната балада, правена до сега - "Завинаги", беше изключително красива на сцената на заведението. В Богинята на нощния живот я… виж още »

14.09.2018

Клуб Pasha впечатли своите гости с новия си интериор. Вижте...

Емблематичният за град Пловдив клуб Pasha, на 13, но не петък, а септември (четвъртък), даде старт на новия парти сезон. Това се случи по един звезден начин. Още в полунощ заведението посрещна първите си гости със специален Welcome drink. Веднага след това всички се потопиха в изцяло новата обстановка на клуб Pasha. Завдението е чисто ново, модерно, с… виж още »