15.06.2011

Нашите фаворити! Студенти от музикалното смаяха и журито на X FACTOR

Ирина Вълкова и Донна Бангьозова от музикалното школо в Пловдив са нашите фаворитки на пловдивския кастинг за X FACTOR. Освен, че са много красиви, се уверихме лично, че момичетата пеят страхотно от народна музика до модерен поп.Заедно с тях на кастинга се явява и приятелят им Асен Тренчев. Макар само на 18 години, пичът има големи шансове да продължи… виж още »

15.06.2011

80-годишни напират за голямата награда на X FACTOR

Пенсионери от Пловдив са сред най-нетърпеливите кандидати за слава на кастинга в Пловдив. Формацията „Пеещи сърца”, която се състои от пенсионери над 70 години, е сред първите записани на кастинга в Панаира. Изпълнителите на стари градски песни ще смаят журито с песните „Ликът ми погледни” и „Серенада”. Бабите Живка, Мария и Радка били инициаторите хорът да… виж още »

15.06.2011

Пловдивската Ищар на кастинга за X FACTOR

Най-добрата изпълнителка на култовата песен„Horshat hai caliptus” на израелската звезда Ищар- Антония Маркова реши да се пробва и на кастинга за X FACTOR. Гласовитата пловдивчанка сподели пред нас, че е подготвила около десет песни, с които да се яви пред журито на кастинга в Пловдив. Сред парчетата Антония може да изпее нещо на Марая Кери, Ищар или каквото… виж още »

15.06.2011

Део даде старт на първия кастинг за X FACTOR в Пловдив

Любимецът на повечето дами у нас- Део ще е водещ на най-новото музикално риалити у нас- X FACTOR. Половинката на Лора Караджова бе на първия кастинг, който се проведе в Пловдив- в 7- ма палата на Международен панаир Пловдив. Минути преди кандидатите за слава да бъдат допуснати до палатата, където се проведе прослушването, Део се изправи пред всички и с… виж още »

14.06.2011

BEATBOX Battle с Шамара и сензационно завръщане в EXIT

Този петък Dance Room EXIT за пореден път ще се превърне в арена, но за една по различна битка. Пловдивския клуб с вече изграден имидж, че дава сцена за изява освен на звездите, а и на младите изпълнители, за пореден път не изневерява на себе си в подготовката на нещо ексклузивно и невиждано под тепетата. В навечерието на уикенда управата на… виж още »

14.06.2011

ФСБ сменя жицата с Пловдивската филхармония

На 1 септември 2011 г. ФСБ ще открият Есенния салон на изкуствата в Античния театър в Пловдив с новата си концертна програма FSB Symphony. С нея легендарната българска прогресив рок група съвместно със Симфоничния оркестър на Държавната опера в Пловдив търси нов начин за взаимодействието между класическата и модерната музика. Диригент на спектакъла е Григор… виж още »

14.06.2011

Пловдив търси „Мис Лято” 2011

Един от най-очакваните конкурси „Мис Лято” 2011 вече набира кандидатки. Всяко момиче, което иска да участва може да се запише от днес до 22 юни в сайта www.fameground.com. Там всички вие можете да гласувате за фаворитката си. А на 23 юни в Аквапарк Санкт Петербург от 17:00 часа на 20-те момичета с най-много гласове ще  им бъде направена професионална… виж още »

13.06.2011

Планет клуб затваря за мъже в сряда, до 21:00 часа

Само за жени ще работи Планет клуб в сряда от 18 до 22ч. Заведението ще се превърне в дамско царство. Мацки от всички страни ще се тълпят пред входа, където ще ги посрещат коафьори, гримьори, стилисти и фотографи. Както и диетолог, поканен специално за събитието. Той е подготвил здравословно меню за гостенките. Те ще претърпят пълна промяна в рамките на… виж още »