26.04.2019

Bushido Club отвори врати. Нощният живот на Пловдив вече никога няма да е същият

Bushido Club отвори врати на паметната дата 25 април. Заведението е с амбицията да стане емблема на нощния живот в Пловдив. Модерната дестинация e локализирана в парти комплекса „5 POINTS”, на бул. „Санкт Петербург“ 131.Както на откриването, така и всяка вечер оттук нататък, Bushido Club ще привлича пловдивчани и меломани от цяла България с един най-добрите… виж още »

25.04.2019

Шампион и още от Анелия на партито преди Великден в клуб Secrets

В навечерието на Великден и Гергьовден, Анелия припомня, че всеки един празник носи и друго послание – да отворим сърцата си към добро. Самата тя за поредна година се включва в националната кампания “Великден за всеки”, “Дари празник на баба и дядо”, която се провежда под патронажа на омбудсмана на Република България, Мая Манолова. Инициативата е насочена… виж още »

25.04.2019

F.O. и Peeva блеснаха на своята нощ в клуб Pasha

. и Peeva не се вписват в рамка. Те са творци и с песните си казват дълбоката истина, която е в сърцата им. Това е и причината да имат толкова много последователи, които разбират посланията им и чувстват думите като свои.В сряда вечер F.O. и Peeva гостуваха в клуб Pasha в Пловдив където пяха пред любимата си публика. Меломаните, които ги очакваха в… виж още »

23.04.2019

Най-усмихнатият Борис Дали пя на най-любимото Ретро парти, това в клуб Secrets

Феновете на Борис Дали в клуб Secrets миналата нощ имаха повод за радост, защото любимецът им Борис Дали пя специално за тях най-обичаните песни от репертоара си. Дали направи това на най-любимото на меломаните Ретро партито в понеделник вечер.Всички в клуб Secrets се кефеха на песни като визитната му картичка „Пиян“, „Жена без грях”, „Моя си“, „Как обичам… виж още »

22.04.2019

Партитата тази седмица в SCANDAL Night club нямат равни. Вижте защо!

SCANDAL Night club ще бъде гореща парти точка в град Пловдив и през тази седмица. Без излишно губене на време ви представяме програмата. В понеделник ще се случи нещо неправено досега. Един от най-актуалните изпълнители Галин ще направи Ретро поп-фолк парти. Няма съмнение, че това трябва да се види и чуе. Заповядайте, входът ще е свободен!От там и в… виж още »

22.04.2019

Новият хит на Илиян гърмя на неделното парти в клуб Secrets

Гореща заявка за хит дава най-новата песен “Давай на DJ-я“, обединила в трио Теди Александрова, Илиян и Борис Дали. Видеоклипът на парчето направи официална премиера само преди няколко дни и за часове регистрира висок рейтинг, гледаемост и интерес сред меломаните.Градусът на настроението определено бе висок и на гостуването на Илиян в неделя вечер в клуб… виж още »

21.04.2019

ONYX Club посрещна на сцената си в събота вечер самата Софи Маринова

Перлата в короната на ретро поп фолка- Софи Маринова бе специалният гост в събота вечер в ONYX Club, в която по традиция се взривяват страстите с мегахитове на pop-фолка. „Стари рани”, „Ти пак си тук”, „Плачещо сърце”, „Единствени”, „Бурята в сърцето ми” бяха само минимална част от огромния репертоар, който Софи Маринова изпълни за неуморимите купонджии в… виж още »

21.04.2019

Емилия със специален хитов парти микс в SCANDAL Night club

Емилия - певицата направи съботна фантастична парти нощ в SCANDAL Night club. Звездата се постара максимално и доказа, че е помислила предварително как ще се получи най-доброто парти. Специално за меломаните в скандалното заведение Емилия направи уникална компилация само от хитове - както с новите, така и с по-старите й парчета, благодарение на които цяла… виж още »