19.08.2018

Светски удоволствия без граници ще изживеете от сряда в Megami Club Plovdiv. Готови ли сте?

Богинята на нощния живот има още много какво да Ви покаже и с какво да провокира сетивата Ви. Една изключителна седмица предстои в Megami Club Plovdiv, в която удоволствията ще са без лимит.В сряда вечер гост ще е Анелия. В момента изпълнителката се радва на успеха на дуета с нейния приятел и колега Дамян Попов, озаглавен “Копакабана”. Песента направи… виж още »

19.08.2018

Перфектно премина Dream week в Megami Club Plovdiv. Убедете се сами...

"Dream week" беше темата на изминалите четири парти вечери в Megami Club Plovdiv. Заведението винаги, без изключение, се справя отлично и радва своите гости с перфектно организирани партита.Първа на сцената на Богинята на нощния живот беше Камелия. Огън момичето на поп фолка е винаги актуално. Нейните песни вече са златни хитове и са любими на поколения… виж още »

18.08.2018

Македонският изпълнител Menil Velioski дебютира на сцената на Megami Club Plovdiv

Menil Velioski беше международното присъствие в Богинята на нощния живот тази седмица. Той е певец от Република Македония и става известен в района на бивша Югославия, след като става финалист в шоуто „Неки Нови Клинци“, излъчено по телевизионните канали „Първа сръбска телевизия“ и „Телевизия ОБН“. „Неки Нови Клинци“ е телевизионно предаване, в което… виж още »

18.08.2018

MASCOTA зад пулта в клуб W Garden...това беше супер преживяване

Той е най-известният DJ в България - MASCOTA и има любим клуб в Пловдив и това е W Garden. Неговите гостувания в заведението винаги са просто уникални. Партитата в клуба определено се получават. Фактите са си факти, места за неговите гостувания няма дни преди събитието защото в момента, в който с обяви гостуването му, местата се заемат за броени часове… виж още »

15.08.2018

Born2HipHop Summer TOUR 2018 отвя главите на стотиците меломани в клуб W Garden

Яката седмица, изпълнена с много музика в уникалния клуб W Garden  започна. И то как...Почитателите избухнаха на хип-хоп събитието на месеца -лятното турне на Born2HipHop Summer TOUR  беше в Пловдив в клуб W Garden, разбира се. Едни от най-обичаните родни звезди бяха на сцената, заобиколени от стотици меломани. Изпълнителите създадоха селекции от… виж още »

15.08.2018

Откровената и винаги актуална Кали с масово парти в Планета Пайнер клуб

Емблемата на нощния живот това лято, отново, е сред най-горещите парти точки в Пловдив. Заведението всяка вечер е на гребена на купона. След уникалното и вече любимо на меломаните Ретро парти в понеделник, вторник беше време за лайв.Планета Пайнер клуб Пловдив посрещна Кали. Певицата, която няма еквивалент, тя е уникална и причините за това са много. Първо… виж още »

13.08.2018

В Planet club Plovdiv предстои голяма промяна. Откриването е на 14 септември

Емблематичният не само за град Пловдив, а и за цялата страна Planet club в града под тепетата затвори за жесток, уникален ремонт. Последното парти за сезона беше в събота вечер, на което присъстваха много, много верни почитатели, редовни клиенти и приятели на заведението.Клубът с изключително дълбоки традиции в Пловдив вече толкова много години държи… виж още »

13.08.2018

Dream week в Megami Club Plovdiv с Галин, Мария и гостът от Македония Menil Velioski

Мечтана ще бъде предстоящата парти седмица в Megami Club Plovdiv. В темата "Dream" ще се включат:Първи е Галин. В сряда вечер най-актуалният поп фолк изпълнител ще направи супер парти в негов стил. Актуалният му проект “112“ завладя меломаните и зае водещо място в класациите през месец юли. Успехът на песента не стихва и към днешна дата прчето гърми из… виж още »