16.04.2019

Глория доказа в клуб Secrets, че заслужава титлата Примата на поп-фолка

Глория- една от най-обичаните музикални звезди у нас, а и не само, в понеделник вечер гостува в клуб Secrets. След отсъствие от сцената на едноимения клуб, Глория и феновете й нямаха търпение да се видят и заедно да прекарат една незабравима меломанска вечер на Ретро партито.Глория изглеждаше перфектно и за пореден път демонстрира класа като смени няколко… виж още »

15.04.2019

ТОП- а на поп-фолка тази седмица ще е в SCANDAL Night club

Едни от най-обичаните и известни поп-фолк изпълнители тази седмица ще са специални гости в SCANDAL Night club. Парти програмата на заведението е страхотна. Вижте какво предстои...В понеделник очарователната и супер хитова Емануела ще бъде на сцената. На своя лайв тя ще наблегне на първите си песни, тъй като нощта ще е Ретро. Вход свободен за всеки гост!В… виж още »

14.04.2019

Кали и бендът й БМХ развълнуваха с музика гостите на SCANDAL Night club

Гостите на най-новия клуб в Пловдив - SCANDAL Night club преживяха изключително емоционална събота вечер.  заведението се случи едно от онези истински събития, които остават траен спомен у всеки присъстващ.SCANDAL Night club посрещна звездата Кали и бенда й БМХ. Те заедно правят страхотни събития с музика изцяло на живо. Емоцията е неописуема с думи… виж още »

14.04.2019

Клуб W Garden Open party...Нощ 2 с DJ Mascota

Откриването на първия клуб от най-големия парти комплекс в България - "5 POINTS" - клуб W Garden продължи две вечери. Както вчера Ви запознахме, заведението посрещна първите си гости на новото място в петъчната нощ. Специален гост беше американският диджей - Санди Ривера. DJ Mascota пък беше цяла вечер зад пулта във втората вечер от откриването и… виж още »

14.04.2019

Емилия насити вечерта в GALAXY Live club с хитове и добро настрорние

Емилия е певица, която изпълнява еднакво добре различни музикални стилове, с което печели уважението, не само на своите колеги в “Пайнер”, но и на всички в българската музика. Поредното доказателство за това бе поканата да бъде част от звездите на юбилейния концерт на Стефан Димитров – “Моите песни”. В съботната вечер Емилия доказа отново гласовите си… виж още »

13.04.2019

Виртуалният свят на Volt Led Show в реалния Planet club Plovdiv

Planet club Plovdiv превърна красивия и опасен виртуален свят в реален със светлинното Volt Led Show. Светлините оживяха пред очите на всички гости и ефектът беше наистина поразителен. На партито в Planet club Plovdiv присъстваше и атрактивната певица Vera Russo. Като допълнение на събитието бяха и горещите дами от Babylon show. виж още »

13.04.2019

В SCANDAL Night club Галин и Лидия направиха първото си общо участие

Новият дует на Галин и Лидия – “Няма да ми мине“, се оказа поредната музикална сензация. Видеоклипът към дуетното парче на хитовия певец с младата и много талантлива изпълнителка, която започва да се изявява още на 7-годишна възраст, се посрещна с изключителен интерес от меломаните. Към днешна дата парчето е супер хит. Галин и Лидия направиха първото… виж още »

13.04.2019

Парти от най-високо качество с Алисия в ONYX Club

През годините Пловдив се утвърди като най-якият парти град в България. ONYX Club с откриването си се превърна в едно от най-посещаваните заведения. С различни партита и лайв вечери с любимите поп-фолк изпълнители ONYX доставя удоволствия на своите гости.В петъчната нощ забавление от най-високо парти ниво изживяха присъстващите в ONYX Club. Специален повод… виж още »