17.12.2018

Супер Десислава впечатли с визия и глас в неделя вечер гостите на клуб Secrets

Поп фолк звездата, която обаче пее страхотно поп, рок, джаз и още- Десислава в неделя гостува в клуб Secrets. Певицата бе черешката на тортата в края на седмицата и събитието и този път предизвика огромен интерес.Меломаните наистина обожават Десислава и нейните песни. Това беше причината многобройната публика на лайфа й неуморно цяла нощ да танцува и пее… виж още »

16.12.2018

Planet club Plovdiv продължава с декемврийските изненади. Вижте снимките от Мустак партито в събота

С настъпването на празничния декември месец, Planet club Plovdiv даде заявка, че следващите дни до настъпването на 2019- а година ще бъдат много, ама много вълнуващи. Заведението спазва обещанието си и в събота, на 15 декември, организира супер готино "Мустак парти". Всички, дори и дамите през вечерта не се притесниха да имат засукани мустаци, само за… виж още »

16.12.2018

Бижутата от балет Galaxy блестяха на Fashion нощта в GALAXY Live club

Събота вечер беше времето за кулминацията на парти седмицата в GALAXY Live club. Домакинът посрещна своите гости в полунощ и им предостави всичко, което те пожелаха.Удоволствието от нощта беше върховно. А за тези емоции допринесе стилното и блестящо участие на бижутата от балет Galaxy на Fashion fantasy партито. Визията им беше супер впечатляваща и много… виж още »

16.12.2018

Избухване като парти пожар с Галин в събота вечер преживяха гостите на ONYX club

За него можем да пишем много. Това, което го отличава от масата изпълнители е вроденото му чувство за модерното, за новото. Той е Галин и вече от няколко години доказва, че знае какво прави и го прави с голямо удоволствие.В съботната парти вечер в ONYX Club той нагорещи яко обстановката с хитовете си. Песните на Галин определено имат ново, иновативно… виж още »

15.12.2018

MG Studio отбеляза със специално събитие своя трети рожден ден

Преди три години в центъра на град Пловдив отвори врати Мястото на красотата MG Studio. Салонът предлага специално внимание и грижи за всеки клиент. Beauty place MG Studio се намира на бул.Мария Луиза 38 (срещу бившия клуб Paparazi) и отбеляза по един много специален начин своя трети рожден ден. Клиенти и приятели на MG Studio уважиха събитието. … виж още »

15.12.2018

Клуб Pasha на 10 години. Ето така заведението отпразнува кръглата си годишнина

Клуб Pasha в Пловдив стана на цели 10 години. Големият празник на любимото на меломаните заведение уважиха много гости и приятели на клуба. Още от полунощ всички желаещи да станат част от пищния рожден ден на клуб Pasha вече бяха в заведението. Още от входа гостите получиха звездно посрещане, след което гостите се потопиха в уютната за парти атмосфера на… виж още »

15.12.2018

Преслава и Бони се срещнаха в Планета Пайнер клуб и направиха вечерта жестока

Една истинска изненада поднесе Планета Пайнер клуб Пловдив на присъстващите в петък вечер в заведението. По програма в Емблемата на нощния живот трябваше да пее Преслава. И малко след полунощ звездата официално поздрави публиката. Със супер хитовете си тя ощастливи многото фенове на събитието, които почти през цялото време я снимаха с телефоните си и… виж още »

15.12.2018

Harem и още хитове на Емилия белязаха петъчното вълнуващо парти в GALAXY Live club

Звездата на модерния поп-фолк Емилия бе посрещната по подходящ начин от публиката в GALAXY Live club в град Пловдив на петъчното парти. Певицата беше гост в новата галактика, където я очакваха куп почитатели. Многобройната публика в заведението изпадна в бурни аплодисменти при появата на Емилия на сцената, точно както се случи на концерта "17 години… виж още »