29.10.2018

Ретро с Вероника и Магда, следват Коцето, Ваня и Преслава в Планета Пайнер клуб

Пет ще бъдат звездите в Планета Пайнер клуб Пловдив тази седмица. Супер Ретро партито в понеделник ще е със специалното участие на Вероника и Магда. Златният тандем, който изгря преди години, все още е обичан от публиката. Нощта ще е наситена с промоции, а входът ще е свободен за дами и студенти.Несравнимият парти мейкър и шоумен - Константин ще бъде… виж още »

29.10.2018

Борис Дали направи купона в неделя в клуб Secrets. В понеделник е Кали, на Halloween е Галин

Седмицата, в която клуб Secrets се завърна звездно на парти картата на град Пловдив, приключи в неделя вечер. На събитието пя един голям любимец на меломаните - Борис Дали. С широка усмивка, той поздрави домакините за новото място и пожела клуб Secrets още дълги години да е лидер в нощен Пловдив.Първата седмица приключи успешно и дава път на новите парти… виж още »

28.10.2018

Halloween с Камелия, Галена отново сред феновете в четвъртък, Джена в петък и още в Megami Club Plovdiv

Със супер специално шоу на Halloween ще бъде даден стартът на новите седмични нощни преживявания в Megami Club Plovdiv. В сряда вечер страаашно красивата и винаги актуална Камелия ще пее сред ангели, вещици, тикви, паяжини и други в Megami Club Plovdiv. Как ще бъде дегизирана Камелия за празника, все още певицата не издава. Събитието ще е със свободен вход… виж още »

28.10.2018

Много звезден блясък пръснаха Емануела, Анелия и Емилия в Megami Club Plovdiv

През изминалите няколко дни станахме свидетели на супер приятни парти преживявания в Megami Club Plovdiv. Заведението, което постави нови правила в нощния живот, посрещна три прекрасни певици на сцената си, с които изключително силно зарадва своите гости.Първа в Богинята на нощния живот беше Емануела. Тя е сред най-актуалните поп-фолк звезди. Нейните песни… виж още »

28.10.2018

Ексклузивeн спектакъл на балет Galaxy прикова вниманието в събота вечер

Още със създаването си, GALAXY Live club постави основите на нова ера в клубните изживявания. Години по-късно заведението е сред лидерите в нощния живот на България. Нека припомним, че само предиседмици пред пловдивчани и гости на града се разкри една нова галактика, която продължава да очарова своите гости.В събота вечер в GALAXY Live club последите на… виж още »

27.10.2018

Най-новото нощно бижу на Пловдив - ONYX Club посрещна легендарната Софи Маринова

ONYX Club е най-новото място за супер парти вечери в град Пловдив. Само преди седмица заведението отвори широко своите врати и посрещна първите си гости.Дни по-късно ONYX Club е на гребена на парти вълната и в петък организира идеалната вечер. В уютната си обстановка заведението настани гостите си и е погрижи те да се чувстват идеално. По-късно същата нощ… виж още »

27.10.2018

W club Plovdiv откри зимния сезон с участието на DJ Tarkan

Клубът, който още от самото си създаване преди години предизвика истински БУМ в нощен Пловдив, продължава да е любимо място за незабравими парти нощи. Миналата вечер заведението даде официален старт на новия сезон. С чисто нов интериор, съобразен с предстоящата зима, W WInter посрещна своите многобройни гости и организира за тях специално изживяване.Сред… виж още »

27.10.2018

И Алисия пя на сцената в любимия клуб на ново място - Secrets

Легендата на нощен Пловдив - клуб Secrets точно преди една вечер се завърна на парти картата в града под тепетата. Откриването предизвика истински фурор и радост. Да, заведението има многобройни верни почитатели, които очакваха завръщането на Secrets с нетърпение.През втората вечер от откриването, гостите бяха все така многобройни и жадни за несравнимо клуб… виж още »