22.12.2018

Галин във вихъра на предколедните партита в Планета Пайнер клуб Пловдив

В навечерието на топлите коледни празници Емблемата на нощния живот даде старт и на непрестанните супер специални събития. В петък гост беше самият Галин. Момчето, което се отличи от масата си колеги и определено е изпълнителят, който носи новото в поп-фолка, се впусна в приключението да бъде сред многото почитатели в клуба.Всички го обожават, той тях също… виж още »

21.12.2018

Предколедно с голямата и любима звезда Алисия в GALAXY Live club

Както вече ви информирахме, новата галактика ще работи без спиране чак до Нова година. Парти маратонът започна и само пет нощи преди Коледа в заведението се реализира истинска парти идилия. Главни герои в нея бяха абсолютни всички гости на GALAXY Live club, подкрепени от прекрасния персонал на заведението, балет Galaxy, визуалните и светлинни ефекти от… виж още »

20.12.2018

Пет дни преди Коледа Dim4ou зарадва с музиката си публиката в клуб Pasha

Рапърът от Варна- Dim4ou бе много надъхан и превъзбуден на лайфа си в сряда в своя любим клуб под тепетата Pasha. Както винаги, много меломани го очакваха в заведението и когато той се появи на сцената, публиката избухна в аплодисменти и викове. Рапърът беше заобиколен от страхотни мацки. Те продадоха още по-як вид на гледката на сцената и здраво надъхваща… виж още »

19.12.2018

Да вдигнем много шум, пя Фики на Студентското парти в Планета Пайнер клуб

"Да вдигнем шум" е последният супер хит на Деси Слава и Фики. Заглавието на песента се превърна в мото на Студентското парти във вторник вечер в Планета Пайнер клуб Пловдив. Емблемата на нощния живот посрещна много гости на партито и ги накара да се чувстват страхотно. Обстановката и любимата музика предразположиха меломаните за чудесната вечер, която… виж още »

18.12.2018

Преди Коледа в Планета Пайнер клуб гости ще са Фики, Галин и Лорена

В седмицата преди дългоочакваната от всички нас Коледа, Планета Пайнер клуб Пловдив няма да ви остави да скучаете.Заповядайте на Студентското парти във вторник. То ще е със звездното присъствие на Фики. Певецът и любимец на аудиторията също като вас няма търпение да се видите. Вечерта ще е изпълнена с хитовете му, ще има супер промоции, а входът ще е… виж още »

18.12.2018

Винаги перфектни. Вероника и Магда на мега Ретро партито на клуб Secrets

"Кажи ми, моля те, защо си плакала?", тази фраза от емблематичната песен на Вероника и Магда "Не си сама" чуха на живо гостите миналата нощ в клуб Secrets. Двете певици бяха гост-звездите на традиционното и обожавано Ретро парти в заведението, което връхлита тепетата всеки понеделник.Магда и Вероника получиха възможността да зарадват меломаните както с… виж още »

17.12.2018

Голяма новина от GALAXY live club. Заведението ще работи без спиране от 19 декември, та чак до началото на новата година

Новата галактика има супер новина, която е време да бъде обявена. Предстои истински парти маратон в GALAXY Live club, който ще продължи цели 13 дни. Да, правилно чухте, 13 дни нон стоп заведението ще бъде на гребена на парти вълната. Стартът е на 19 декември (сряда), а финалът ще бъде поставен с ексклузивното посрещане на 2019- а година. Така GALAXY… виж още »

17.12.2018

Първото участие на АРТи в Планета Пайнер клуб беше супер успешно. Ето защо...

АРТи е най-новото лице в “Пайнер”, а интересът към него нараства с всеки изминал ден. Първият му клип за компанията, “Късаш и хвърляш”, за по-малко от месец направи над 1 милион и половина преглеждания в официалния канал PlanetaOfficial в YouTube. И след като се качи на голямата сцена на Арена Армеец на концерта по случай "17 години телевизия Планета… виж още »