01.11.2018

Супер страшни монахини, мистични същества и още образи поляха Halloween в клуб Pasha

Супер готини герои избраха да се съберат в клуб Pasha на Halloween. Sugar School, скелети, добри феи, тикви, секси кабаретни танцьорки, вампири и още и още можеха да се видят в заведението.Още от полунощ клуб Pasha гъмжеше от всякакви създания, които с питие в ръка отбелязаха Halloween. Персоналът на клуб Pasha също изглеждаше впечатляващо.А на сцената… виж още »

01.11.2018

Вампирът Галин беше жесток на сцената на клуб Secrets

На Halloween клуб Secrets посрещна много, много гости. Повечето от тях се постараха и се бяха маскирали в духа на Halloween. След зомбита, вещици, секси мед. сестри и други чудати същества пя той - Вампирът Галин. Хитмейкърът определено се беше постарал и впечатли с визията си публиката в клуб Secrets. Досущ като вампир, излязъл от някой страшен филм… виж още »

01.11.2018

Страшно красивата Емануела развълнува публиката в GALAXY Live club на Halloween

GALAXY Live club надмина себе си в организацията на страхотната парти нощ на HALLOWEEN. Още от входа на новата галактика гостите бяха потопени в тематичната вечер с наистина страхотен декор, здраво подкрепен от уникални мултимедийни картини и светлинни ефекти и наистина потопиха публиката в един друг свят, митичен, измислен, но интересен и привлекателен… виж още »

31.10.2018

Царството на ноктите отвори врати в Пловдив. Представяме Ви NIKA Nail Queen

Ако обожавате красивия маникюр, с който да подчертаете своята индивидуалност, държите на грижата за вашите ръце и търсите изкусителни NailArt предложения, вече можете да се потопите в магията на Studio Nika Nail Queen! Царството на ноктите се намира в град Пловдив, бул. Княгиня Мария Луиза 71. Услугите, които професионалистите от студиото предлагат са… виж още »

31.10.2018

Истински парти мейкър и обичан изпълнител - Константин с яко шоу в Планета Пайнер клуб

Емблемата на нощния живот с голямо удоволствие посрещна на сцената си Константин. Това се случи във вторник вечер на традиционното за клуба Студентско парти.След полунощ, в разгара на купона, Коцето се качи на сцената на Планета Пайнер клуб Пловдив и веднага започна с шегите. Казваме го всеки път, ще го кажем и сега - той е уникален шоумен и умее да… виж още »

30.10.2018

Ретро партито на клуб Secrets...Завръщането беше с лайв на Кали

Преди няколко години клуб Secrets постави основите на емблематичното към днешно време Ретро парти, което се провежда всеки понеделник в заведението. Седмица след завръщането на легендарния клуб се случи и първото за сезона златно събитие. Ретртоъо си беше кулминационно. На него присъстваха много, много зажаднели за тези емоции в любимия си клуб… виж още »

30.10.2018

Любимият женски тандем Вероника и Магда даде старт на седмицата в Планета Пайнер клуб

В понеделник Планета Пайнер клуб Пловдив посрещна много гости, които с нетърпение искаха да изживеят уникалното Ретро парти в заведението. Събитието, което цяло лято беше на върха, продължава да е едно от най-обичаните от меломаните в Емблемата на нощния живот.Тази седмица звездният гост на Ретро партито не беше един, а двама. Златният тандем Вероника и… виж още »

29.10.2018

ONYX Club представя-Студентско с Джулия и Яница, после е Мария, следват ДесиСлава, Татяна и Лорена

Дъжд от звезди ще вали в най-новото парти бижу на град Пловдив ONYX Club.В понеделник вечер в заведението ще се проведе Студентско парти, което ще е с участието на две изпълнителки - Джулия и Яница. Хитовете им ще звучат цяла нощ. Входът ще е свободен за всички гости на събитието.Култувото Ретро парти във вторник ще бъде белязано от присъствието на DJ Teddy… виж още »