23.02.2019

Константин събра феновете си в петък вечер в ONYX Club

Безспорно един от най-големите купонджии и хитмекъри в поп-фолка е Константин. Той владее публиката и знае как да задържи купона в ръцете си. Коцето има супер много фенове. В града под тепетата те са многобройни и в петък вечер не пропуснаха гостуването на любимеца си в ONYX Club. Събитието стартира в полунощ като домакинът беше перфектен. Любимата… виж още »

23.02.2019

С Теди Александрова и GALAXY Live club партито не е проблем

Няма проблем пее Теди Александрова в една от своите супер щури песни. Такова безпроблемно беше парти положението в петъчната нощ в GALAXY Live club със специалното участие на русата парти фурия.Заведението, което предлага на своите гости всяка вечер настръхващи от удоволствие изживявания, и тази вечер се представи като перфектен домакин. Случващото се на… виж още »

23.02.2019

Винаги себе си, винаги различни, винаги с послание - Pavell & Venci Venc' в клуб W Winter

Клуб W Winter в петъчната вечер беше мястото, в което почитателите на новата вълна яка българска музика се събраха. Поводът беше участието на Pavell & Venci Venc'. Те имат стил, те са винаги различни, но винаги себе си, винаги имат послание, цел, кауза, която следват със сърцето си. Такива са и песните, които създават. Всяка дума в тях е дълбоко… виж още »

23.02.2019

С любов към музиката винаги в сърцето си Тони Стораро пя в клуб Secrets

Неговият глас е емблематичен и може да се каже, че името му е нарицателно за поп-фолка в България. Той е Тони Стораро и в петъчната нощ беше сред своите страхотни почитатели в любимия клуб Secrets в град Пловдив. Човекът-глас имаше с какво ново да зарадва феновете, неговата нова песен "Винаги в сърцето ми", която той пусна на 14 февруари, вече е хит.В клуб… виж още »

22.02.2019

Скъпо се плаща е новият хит на Емануела. Тя го представи на живо в GALAXY Live club

Емануела не губи време и вече реализира поредния си проект озаглавен „Скъпото се плаща“. Видеото към парчето се върти от няколко часа в YouTube и вече има над 60 хиляди преглеждания. Декорът в клипа е зимен, певицата е руса в едната си визия, а освен чехословашките вълчаци, които вземат участие във видеото, дамите могат да се насладят и на мускулестото тяло… виж още »

21.02.2019

Кали направи музикална ретроспекция на партито в сряда вечер в клуб Secrets

Парти вечерите в сряда в клуб Secrets са любими на меломаните, тъй като това е времето, в което най-големите поп-фолк звезди в България изпълняват всички свои песни на живо. Чрез музикална ретроспекция те радват меломаните с песните, с които са стартирали кариерата си, преминават през следващите си парчета и стигат до най-актуалните си хитове. Тази… виж още »

21.02.2019

F.O. с Peeva в сряда вечер имаха щастието да бъдат сред любимата си публика в клуб Pasha

F.O. и Peeva е онази музикална светска двойка в България, която не се вписва в рамки. Те са творци и с песните им казват дълбоката истина, която е в сърцата им. Това е и причината да имат толкова много последователи, които разбират посланията им и чувстват думите като свои.В сряда вечер F.O. и Peeva гостуваха в клуб Pasha в Пловдив където пяха пред любимата… виж още »

19.02.2019

Г-жа Софи Маринова Давидова сияеше от щастие на Ретро партито в клуб Secrets

Софи Маринова вече е г-жа Давидова. Нека припомним, че в тесен приятелски кръг, с кумове Преслава и половинката й Павел, двамата с Гринго сключиха Граждански брак. Голямото сватбено парти ще бъде на 24 март е ресторант в София. В момента тече трескава подготовка за грандиозното събитие, на което Софи и мъжът й са поканили много колеги и приятели. Между… виж още »