21.09.2018

Лора Караджова ВЪН от Къщата на VIP Brother заради партито в клуб W Garden

Клуб W Garden е един от най-актуалните клубове в България. Заведението, което се намира в град Пловдив, може да се похвали с много верни клиенти. Гостите определено има какво да видят и чуят всяка вечер. В четвъртък клуб W Garden определено изненада приятно публиката. На сцената беше самата Лора Караджова. Дъщерята на легендарния Данчо Караджов в… виж още »

20.09.2018

Dim4ou с BNR /BandataNaRuba/ направиха първия за сезона лайв в новия клуб Pasha

Само преди няколко дни клуб Pasha в град Пловдив отвори врати за новия парти сезон. След жестоко як ремонт, заведението е готово за стотиците парти нощи, които предстоят да се случат през предстоящите месеци. Таз седмица клуб Pasha представя супер програма. Стартът беше даден подобаващо в сряда вечер. Нощта беше уникална заради присъствието на звездите… виж още »

19.09.2018

R&B динозаврите - ГУМЕНИ ГЛАВИ бяха във вторник в клуб W Garden

Клуб W Garden стартира своята партия през новия сезон. В началото на учебната година ето какво се случва и ще се случи в заведението. Във вторник за тематичното черно парти Black to Back на сцената в заведението се появи групата "Гумени глави", които бяха в оригиналния състав, без Мишо Шамара, който не е в Бългрия. Идеята за създаването на тази култова… виж още »

19.09.2018

Концертите на Горан Брегович в Пловдив наближават...

Интересът към гостуването на Горан Брегович и неговия легендарен "Оркестър за сватби и погребения" в Пловдив е нестихващ. Събитието наближава с пълна сила и  организаторите вече обявиха втора дата за концерта. Добре познатият на българската публика музикант ще свири в града на 26 и на 28 септември, а мястото е Античният театър.Така звездата от бивша… виж още »

18.09.2018

Клуб Pasha представя в сряда Dim4ou & BNR, а в четвъртък зад пулта ще е Kaiski

Само преди няколко дни клуб Pasha в град Пловдив отвори врати за новия парти сезон. След жестоко як ремонт, заведението е готово за стотиците парти нощи, които предстоят да се случат през предстоящите месеци. Таз седмица клуб Pasha представя супер програма. Заведението ще ви очаква в сряда вечер. Нощта ще бъде уникална заради присъствието на звездите Dim4ou… виж още »

17.09.2018

Лорена, Джордан и палавата Теди Александрова са готови за Планета Пайнер клуб Пловдив

В началото на новия сезон, Планета Пайнер клуб Пловдив набира още повече сили и вижте само каква звездна вълна ще връхлети заведението още тази седмица. Ретро партито в понеделник вечер, което цяло лято радваше меломаните и ще продължава да го прави през новия сезон, тази седмица ще е със специалното участие на Лорена. Същата нощ промоциите ще са… виж още »

16.09.2018

Съвършените Ваня, Анелия и Камелия пеят в Megami Club Plovdiv

Богинята на нощния живот тази седмица ще посрещне три от най-ярките поп-фолк певици. Ваня, половинката на DJ Дамян, ще гостува в сряда. На партито й входът ще е свободен за студенти!Хитмейкърката и музикален идол - Анелия ви кани в четвъртък в Megami Club Plovdiv като на събитието, също, входът ще е свободен за студенти.Вечната звезда Камелия ще… виж още »

16.09.2018

Megami Club Plovdiv се представи перфектно...

Megami Club Plovdiv се наложи със своята атрактивност и иновативност. И през новия парти сезон Богинята на нощния живот показва висока класа. Ето какво се случи през изминалите парти вечери в заведението.Атрактивният, големият шоумен и добър певец - Константин беше гост на Megami Club Plovdiv в сряда вечер. Той си има нов хит "Любов ли е", който е дует с… виж още »