27.09.2018

Феноменът Азис разби всички клишета. Публиката в Megami Club Plovdiv го аплодира бурно

За него са казани много неща, но това, което го описва, може би, най-добре е - той не е клише. Азис, дами и господа, в сряда вечер беше сред своята любима публика в града под тепетата в Megami Club Plovdiv. Артистът с главни букви беше в компанията на своя бенд и всички заедно накараха публиката в Богинята на нощния живот да настръхне от удоволствие. В… виж още »

27.09.2018

На F.O. му се роди син. Щастливият татко празнува с публиката в клуб Pasha

На 26 септември рапърът F.O. стана татко за втори път. Неговата съпруга, половинка, спътница в живота - певицата Peeva го дари със син. Малкият се казва Радимир и е четвъртият член на семейство Митеви, след като те вече имат една дъщеря - Мишел.На паметната дата за тях, за късмет и на F.O., и на неговите многобройни почитатели, той имаше участие в любимия… виж още »

25.09.2018

Ретрото с Магда мина. Следват лайв нощи с Мария и Галин в Планета Пайнер клуб

Страхотно Ретро парти със специалното участие на певицата Магда, даде старт на новата парти седмица в Планета Пайнер клуб Пловдив. Звездата изпълни златните си хитове за меломаните в заведението и беше супер нощ.Парти вечерите в заведението продължават и във вторник. Това е денят на Студентското избухване. А специален гост ще е Мария. Певицата, която има… виж още »

24.09.2018

Азис, Теди Александрова и Емилия със звездни партита тази седмица в Megami Club Plovdiv

Богинята на нощния живот има огромното удоволствие да Ви представи своята нова седмична парти програма.Стартът е в сряда и ще бъде поставен от самия Азис. Мега звездата в момента съчетава музикалните си срещи с почитателите с ангажимента си като ко-водещ на риалитито "VIP Brother". На партито му в Megami Club Plovdiv входът ще е свободен за студенти.Русата… виж още »

23.09.2018

Планета Пайнер клуб Пловдив даде старт на новата серия почивни дни, ето как...

Знаете, че винаги можете да разчитате на Емблемата на нощния живот, става ли въпрос за незабравими парти вечери. Планета Пайнер клуб Пловдив мисли за своите гости и се старае всяка вечер преживяванията да бъдат незабравими за всички присъстващи.В първата нощ от новата серия три почивни дни за 22 септември, заведението посрещна много гости. Домакинът… виж още »

22.09.2018

Магията на Мафията СкандаУ...вижте снимки от гостуването им в клуб W Garden

Този петък партито беше шеметно яко. Гости бяха Тото и Лъчо от група СкандаУ. По традиция те гостуват в град Пловдив само и единствено в клуб W Garden. А там, както винаги, ги очакваха мноого почитатели. Заведението беше пълно и с появата на СкандаУ стана и най-шумното място под тепетата. Това е така защото феновете не просто обожават Тото и Лъчо, те за тях… виж още »

22.09.2018

Преди да зарадва почитателите с новата си песен Името ти, Камелия гостува в Megami Club Plovdiv

Megami Club Plovdiv тази седмица посрещна на сцената си три прекрасни изпълнителки. Те направиха парти нощите в заведението повече от специални. Вижте защо:В сряда вечер, първа, в Богинята на нощния живот беше Ваня. Половинката на DJ Дамян направи чудесно гостуване в заведението. Нейният последен хит "Богиня" вече е сред любимите песни на феновете и те… виж още »

22.09.2018

Теди Александрова издаде в Планета Пайнер клуб, че подготвя нов албум

Парти фурият Теди Александрова и Планета Пайнер клуб Пловдив бяха прекрасна парти комбинация в петъчната вечер. Още в полунощ заведението посрещна своите стотици гости и им предложи любимите напитки в супер обстановката си.След вълна от най-актуалните песни, подбрани от резидент диджеите на клуба, на сцената се появи тя - Теди Александрова. Русото изкушение… виж още »