01.09.2018

Силно представяне в петък вечер направи Криско за публиката в клуб W Garden

Хитмейкърът и любимец на публиката- Криско пя в навечерието на почивните дни в клуб W Garden. Изпълнителят на толкова много хитове, които продължават да са номер едно в музикалните класации, забавлява гостите в заведението като им изпълни целия си як репертоар.Пред многобройната и супер готина публика в заведението Криско показа професионализъм. Той познава… виж още »

01.09.2018

Фики призна в Планета Пайнер клуб, че пловдивската публика е страхотна

Петъчното парти изживяване в Планета Пайнер клуб Пловдив беше на ТОП ниво. Още в полунощ гостите се настаниха удобно в заведението и се потопиха в супер парти атосферата. Емблемата на нощния живот, както винаги, се представи перфекто като домакин и организатор. Последва кулминацията на нощта. На сцената на Емблемата на нощния живот заблестя Фики… виж още »

31.08.2018

Винаги актуална, винаги любима, винаги себе си - Камелия щуря в Megami Club Plovdiv

Каквото и да кажем за Камелия ще бъде малко. И все пак ще пробваме. Тя е винаги актуална, песните й не се забравят, те са любими и ще останат такива завинаги.Доказателство за това твърдение е онзи период, в който Камелия не беше издавала нова песен с години. Тогава тя все още беше в компания "Пайнер", но малко след това взе решение да напусне голямото… виж още »

30.08.2018

Megami Club - Hotel Marinela открива новия парти сезон тази вечер

През изминалата година Megami Club - Hotel Marinela се доказа като една от най-добрите дискотеки в Европа. Тя дори е посрещала звездите Никълъс Кейдж и Паоло Малдини.Тази вечер - 30 август, клубът ще отвори отново врати и ще даде звезден старт на новия парти сезон. Това ще се случи със специалното участие и невероятното изпълнение на Азис. Звездата ще се… виж още »

29.08.2018

Галин се впусна в парти вихрушката в Планета Пайнер клуб Пловдив на Студентското парти

Тя, Емблемата на нощния живот, е постоянно в парти вихрушка. Планета Пайнер клуб Пловдив не спира с купоните и във вторник вечер организира перфектното лятно Студентско парти. Гост на събитието беше той - Галин. Смеем да твърдим, че всяка негова песен е супер хит, който държи първите места в класациите месеци след излизането си. Така е и с последния му… виж още »

29.08.2018

Dim4ou в клуб W Garden: Пловдив, липсвахте ми, не съм ви виждал от месец...

С любимото Back2Black парти във вторник вечер започна парти седмицата в клуб W Garden. Специален гост на якото парти беше Dim4ou. Support: DJ George. Dim4ou започва да се занимава с музика от 14/15-годишен. В началото пише рими на листи и ги събира в кутии от обувки. Първите си аматьорски записи прави на 16 с помощта на приятел. С това се занимава към… виж още »

28.08.2018

Dim4ou във вторник, Криско в петък и ето какво още ви очаква в клуб W Garden

С любимото Back2Black парти във вторник вечер ще започне парти седмицата в клуб W Garden. Специален гост на якото парти ще е Dim4ou. Support: DJ George. Вход свободен!Истинско Discoteque party Ви очаква в сряда с DJ Seven, а в четвъртък Throwback Thursday ще е с участието на Fyre и DJ Mikey Flex. Вход свободен.Не кой да е, а Криско ще бъде гостът в… виж още »

27.08.2018

Мощна звездна вълна ще връхлети Планета Пайнер клуб Пловдив. Вижте...

С края на месец август и настъпването на септември Планета Пайнер клуб Пловдив набира още повече сили и вижте само каква звездна вълна ще връхлети заведението още тази седмица. Ретро партито в понеделник вечер, което цяло лято радваше меломаните и ще продължава да го прави през новия сезон, тази седмица ще е със специалното участие на Борис Дали… виж още »