11.12.2014

Предколедно с червена рокля, Десисалва създаде супер настроение в Secrets

В сряда вечер поп фол звездата- Десислава пя на Студентското парти в клуб Secrets. Изпълнителката на „Моето зайче“ придаде коледно настроение на партито, благодарение и на страхотната си червена рокля, която описваше апетитното й тяло.Звездата, която скоро се завърна в семейството на Пайнер мюзик, пя най-готините си хитове специално за публиката в клуб… виж още »

10.12.2014

Коцето направи следосмодекемврийски Студентски купон в Каручката

Безспорно най-големият шоумен в поп фолка- Константин пя в ресторант Каручката във вторник вечер. Партито му бе точно след 8- и декември и студентите вече имаха тренинг от миналата нощ как се купонясва лудо.Специално за всички меломани в Кръчмата на народа, Коцето изпълни хитовете си, които звучаха като специален поздрав за най-издръжливите студенти. И след… виж още »

09.12.2014

BOOM Студентско парти във VOGUE с Pavell, Venci Venc’ и приятели

Извънредно в понеделник вечер VOGUE Musc Club отвори врати. Повод за това бе Студентския празник, който се получи взривяващо добре. Звездите на вечерта- Pavell & Venci Venc’ „откачиха главите“ на студентите с мега яките си парчета, начело с „Къде си брат“ и нов вариант на „Изгрева и залеза“ със Сантра. Страхотните купонджии… виж още »

09.12.2014

Студентите празнуваха с Борис Солтарисйки в Планета Пайнер- Пловдив

Вечерта на 8- и декември в Планета Пайнер клуб- Пловдив пя Борис Солтарийски. Любимецът от Ку-ку Бенд бе специалният подарък от заведението към студентите, които празнуваха в клуба. Борката както винаги, така и на специалния празник, бе изключително оригинален в представянето на песните, които изпълняваше. Така например показа танц, след който… виж още »

09.12.2014

Златните ретро песни на Магда направиха незабравим 8- и декември в Secrets

Поп фолк звездата- Магда, чиито песни са сред най-харесваните според ретро поп фолк маниаците, в понеделник вечер бе звездата на купона в клуб Secrets. На връх 8- и декември изпълителката имаше за задача да направи толкова готино парти, че всички тези, които се забавляваха в заведението, да го помянт дълго.Според стотиците гости на клуб Secrets, Магда се… виж още »

09.12.2014

BIG Black party в сряда в Pasha с Монти, DJ Mati, Balet Fame. Host- N.A.S.O

След лудото Студентско парти на 8- и декември в клуб Pasha, в сряда в заведението ще се случи нещо супер добро.BIG Black парти ще избухне на сцената в клуб Pasha, а тези, които ще се погрижат за доброто настроение на меломаните, са адски много. Хост на партито ще бъде N.A.S.O. Монти от група Ice Cream ще направи dj сет в компанията на DJ Mati. Страхотните… виж още »

08.12.2014

Коцето във вторник и големия концерт на Кеба в сряда в ресторант Каручката

Тази седмица Кръчмата на народа- ресторант Каручката ще бележи нощния живот на Пловдив с две страхотни партита. Първото е във вторник вечер. Тогава в заведението ще се проведе Студентски купон със специалното участие на Константин. И ето че настъпи моментът, в който сръбската супер звезда- Кеба ще направи уникален концерт в България. Датата е 10 декември… виж още »

08.12.2014

Студентски с Борис Солтарийски, Галена, Volt еротик шоу и Даяна в Планета

Борис Солтарийски от Ку-ку Бенд ще бъде звездата, която ще се погрижи за доброто настроение на Студентския празник в Планета Пайнер клуб- Пловдив. Тези, които ще празнуват в заведението, са адски много и очакват тази вечер с нетърпение.Във вторник в клуба ще има Promo night с неустоими предложения. Вход свободен за студенти. След което- в сряда в Планета… виж още »