05.01.2015

Вероника, Роксана, Лейдис найт и Преслава в клуб Secrets

Първата парти седмица през новата година в клуб Secrets ще бъде вълнуваща.В понеделник вечер на любимото на меломаните Ретро парти ще пе Вероника. Звездата, която вече се е доказала именно на сцената в Secrets, че прави страхотни купони, и този път ще пее златните си хитове чак до зори. Вход свободен за студенти.В сряда клуб Secrets продължава традицията си… виж още »

05.01.2015

Шоуменът Милко даде жесток старт на Ретро партитата в Планета

Негово Величество на Поп фолка- Милко Калайджиев в неделя бе изпълнителят, който даде страхотен старт на Ретро партитата в Планета Пайнер клуб- Пловдив.От тази неделя, която мина, всяка седмица на същия ден в заведението ще има Ретро вечер, на която ще пеят любимите поп фолк изпълнители от миналото.Титанът- Милко Калайджиев подобаващо постави началото на… виж още »

03.01.2015

Back to the disco, акустични вечери и много магия предстоят в Мохито

Клуб Мохито стартира своята 2015- та година изключително успешно и още повече парти изненади.след летящия старт на Black friday вечерите, ето че дойде време арт клуба да открие подобаващо и новия сезон на съботните купони. Точно тази събота е запазена за една любима ретроспекция, наречена BACK TO THE DISCO. Специално за всички фенове на РЕТРО купоните, не… виж още »

03.01.2015

Анелия даде началото на Лайф партита 2015 в клуб Secrets

Не някой друг, а самият Музикален идол на България- Анелия бе първият изпълнител за 2015- та година, който пя в клуб Secrets.С широка усмивка звездата посрещна меломаните в заведението. Тя благодари от сърце на гостите и ги поздрави, че имат желание за парти след лудите коледни и новогодишни празници.Анелия пя в клуб Secrets страхотните си хитове, кой от… виж още »

02.01.2015

Нова година- нови ретро партита в Планета Пайнер. Милко сартира в неделя

В самото начало на 2015- та година Планета Пайнер клуб- Пловдив дава старт на ново парти, което ще се превърне в традиция.Всяка неделя в заведението ще звучи любимата на меломаните Ретро поп фолк музика на живо от най-обичаните изпълнители от близкото минало. Мустакът на България- Милко Калайджиев ще постави началото на страхотните неделни ретро нощи в… виж още »

31.12.2014

Аплодисментите преди Нова година бяха за Андреа на лайфа й в Каручката

Предновогодишният купон в Кръчмата на народа- Каручката бе точно в навечерието на 31- ви.Точно тогава- в тази нощ, изпълнена с очакване, в ресторант Каручката пя Андреа. Още с появата й на сцената в заведението, публиката бурно аплодира русото изкушение на поп фолка. Тя изъплни своите супер хитове, с които поздравяваше цяла нощ най-веселите купонджии… виж още »

30.12.2014

Бели нощи, мръсни поръчки и супер емоции на ретро купона с Деси в Secrets

Гласовитото бижу на поп фолка- Десислава за пореден и много специален път показа в клуб Secrets как се пее на живо и как се прави купон на стотици меломани.В заведението имаше страхотно много купонджии и всички бяха надъхани за супер купон. Десислава, разбира се, даде всичко от себе си и удовлетвори желанията на меломаните в Secrets.Не бива да забравяме, че… виж още »

29.12.2014

Андреа ви кани във вторник на предновогодишния си лайф в Каручката

Секс иконата- Андреа ще се срещне с почитателите и меломаните във вторник в ресторант Каручката. Изпълнителката на толкова много хитове обещава лудо парти и въпреки че то ще бъде в навечерието на Новата година, ще бъде лудо, диво и ще продължи до сутринта.Очаквайте репортаж от събитието! виж още »