13.10.2014

Circus студентско парти, Кали, Галена, бабилонките и Андреа в Планета

Ударно стартира новата парти седмица в Планета Пайнер клуб- Пловдив. В понеделник вечер ще има Студентско парти, което обаче този път ще бъде по-различно от всякога. Купонът ще си има тема и тя е- Circus student party. Всички гости ще станат свидетели на един невероятен спектакъл с маски и много грим. Шоуто ще бъде в ръцете на денс богините на Планета… виж още »

13.10.2014

Тони Дачева, Емилия, Muzav La и Коцето греят на сцената в куб Secrets

„Звезди ли искаш да ти свалям“, „Бедни и богати“ и още много емблематични злати хитове ще звучат на живо от самата Тони Дачева в понеделник вечер в клуб Secrets. На ретро партито в заведението, което се радва на голям интерес, от сега местата са кът, така че побързайте да направите своята резервация. На лайфа на Дачева входът ще бъде свободен за студенти.Тя… виж още »

12.10.2014

Балет Магаданс изнесе специално клубно шоу за Планета Пайнер- Пловдив

Танцов клубен спектакъл, специално сътворен за Планета Пайнер клуб- Пловдив изнесоха супер балерините от балет „Магаданс“. В събота вечер в заведението бе афтър партито на конкурса "Мис и Мистър Топ лица на Пловдив- 2014" както и посрещна много купонджии, които с голямо удоволствие се забавляваха с най-актуалните хитове, отпиваха от класни питиета и с… виж още »

11.10.2014

Интернационална публика, хаус с цигулки и вокал и яко настроение в клуб W

И ето че настъпи моментът клуб W (supported by Mascara) в Пловдив да даде старт на втория си парти сезон. Това се случи в петък вечер когато всички гости и домакините бяха настроение за супер парти.Още от входа на клуб W гостите се потопиха в уютната атмосфера на заведението, което вече се радва на още по-голяма мултимедия и светлинни ефекти. Интересното на… виж още »

11.10.2014

Lady in red- Джена магнетичната хитмейкърка на живо в клуб Secrets

Lady in red- така всички гости в клуб Secrets в петък вечер наричаха поп фолк звездата Джена. Огненочервената рокля на певицата привлече всички погледи и не можа да ги откъсне от себе си цяла нощ.Поп фолк любимката Джена бе специалният гост на партито в навечерието на уикенда и направи супер купон.  „Обичам ви, друго не умея“ няколко пъти извика… виж още »

11.10.2014

Класна еротика, обстановка в бяло и невиждани декори на Galaxy Exotic night

Клуб Galaxy представи новия си проект- Galaxy EXOTIC, който стартира в петък вечер и продължава и в събота.Galaxy EXOTIC е грандиозно събитие, развито извън границите на България.  То включва впечатляващи сценични конструкции и декори. Класно поднесената еротика, съчетана с аудиовизуални и кинематични ефекти в една бяла и изискана атмосфера.Декорите на… виж още »

10.10.2014

Вито хоро, жива музика, вкусно хапване белязаха откриването на Каручката

Най-големият атракционен ресторант- Каручката посрещна първите си гости за новия сезон в четвъртък вечер. В заведението, което се намира в квартал Тракия в Пловдив, и преди са ставали големи купони, но съдейки по откриването миналата вечер, този сезон ще бъде още по-силен.Още от входа на заведението ресторант Каручката поднесе големите изненади на гостите… виж още »

10.10.2014

Принцесата на поп фолка- Преси не се откъсна от публиката в Планета Пайнер

В четвъртък вечер Принцесата на поп фолка, както повечето наричат Преслава, пя в Планета Пайнер клуб- Пловдив. Звездата както винаги изглеждаше страхотно и кипеше от енергия.Само след две песни време, след като стартира лайфът й в заведението, Преси пожела да бъде по-близо до почитателите си и се сля с публиката. Линчи поздрави, снимки, весели и закачливи… виж още »