30.10.2014

Сръбско парти с Jelena Kostov огласи Кръчмата на народа- Каручката

Jelena Kostov бе втората подред звезда, която направи сръбско парти в сряда вечер в Кръчмата на народа- ресторант Каручката. Изпълнителката на супер песни бе усмихната до уши и цяла вечер пя с голямо удоволствие за гостите на заведението. На сръбската вечер се забавляваха както българи, така и сърби. На купона в ресторант Каручката още веднъж се доказа, че… виж още »

30.10.2014

Титаните Милко, Кондьо и Сашо Роман направиха 3 часов лайф в Планета

Най-големите сред най-големите- Титаните на поп фолка- Милко Калайджиев, Кондьо и Сашо Роман направиха Мега концерт в сряда вечер в Планета Пайнер клуб- Пловдив.Тримата пяха абсолютно на живо и направиха уникален концерт, които продължи три часа без прекъсване. Меломаните- фенове, които се забавляваха от сърце в заведението, изпаднаха в екстаз от кеф и през… виж още »

30.10.2014

„Много добре“- най-новата песен на Ice Cream дебютира в клуб Pasha

Група Ice Cream- неподправени, луди, обичани и много талантливи. Те, същите, в сряда вечер направиха най-доброто бг черно парти по покана и инициатива на клуб Pasha.Още в полунощ почитателите на българската музика и в частност на Ice Cream заеха местата си в заведението и с чашка в ръка се забавляваха докато се появи групата на сцената. Когато това стана… виж още »

30.10.2014

Хора с добри сърца се включиха в партито в W club в помощ на Тина

 29- годишната Тинка Гачева от половин година се бори с болестта рак. След лечение в чужда клиника лекарите й дават надежда за живот. Но сумата, необходима за пълното излекуване на Тина, е непосилна за семейството й.Тина има много приятели, които не я оставят в този труден за нея и семейството й момент и правят всичко възможно да съберат нужните… виж още »

29.10.2014

Доверете се на Агенция за събития DREAM AGENCY

Всеки ден прекарваме на забързани обороти, времето никога не ни достига и понякога това ни кара да пренебрегваме или омаловажаваме много от поводите, за които ни се полага да празнуваме. През следващия месец имате годишнина от сватбата, рожден ден на детето, а трябва да организирате и фирменото парти. Започвате да си мислите дали ще се справите.Ако искате… виж още »

29.10.2014

Вито хоро, снимки и наздравици на Студентския купон с Андреа в Каручката

Поп фолк звездата Андреа във вторник вечер бе Ректор на Университета по Нощно забавление- ресторант Каручката. Певицата изглеждаше страхотно и бе в супер настроение, с което зарази и всички присъстващи на Студентския купон в заведението.В ресторант Каручката Андреа изпълни и за първи път на живо в Пловдив най-новата си песен с Джордан- „Искам нещо от теб… виж още »

28.10.2014

Ice Cream подготвят безпаметно парти в Pasha само два дни преди Halloween

Мощните хитмейкъри- група Ice Cream в сряда вечер обещават да направят гръмко парти в в клуб Pasha в Пловдив. И без да обещават, феновете им знаят, че купонът с тях ще бъде страхотен и никой не се съмнява в това. Входът ще бъде свободен.Ден преди това- във вторник, в клуб Pasha ще се проведе Студентско парти, на което алкохолът ще бъде на половин цена, а… виж още »

28.10.2014

Орхан Мурад пя за новите гаджета и истинскaтa любов в клуб Secrets

Името и лицето на родната поп фолк музика- Орхан Мурад в понеделник вечер беше специалният гост на ретро партито в клуб Secrets. Изпълнителят на „Хиляди слънца“ и този път се зарадва на големия интерес, който предизвика лайфа му в заведението и пя с най-добри чувства за всички, които се забавляваха на ретро партито му.Орхан Мурад възпя новите гаджета… виж още »