22.11.2014

Анелия покани меломаните в Secrets лично на концерта си на 29- ти

Музикалният идол на България- Анелия може да се похвали с много диманична и успешна 2014- та година. И ето че месец ноември е наситен с важни за нея събития.Началото на края на месеца и на особено важните за нея ангажименти, започна с лайфа й в петък вечер в клуб Secrets в Пловдив. Изпълнителката на „Искам те, полудявам“ с голямо удволствие пя за… виж още »

22.11.2014

Стораро дебютира на сцената на Планета Пайнер клуб- Пловдив във вторник

Човекът-глас, поп фолк иконата, този, чиито песни все ще се пеят- Тони Стораро за първи път ще пее на сцената на Планета Пайнер клуб- Пловдив във вторник вечер- 25 ноември.Поп фолк почитателите имат повод да празнуват, а именно че Планета Пйнер клуб- Пловдив редовно ще дава поле за изява на големия Стораро. На първата изява на Тони Стораро в едноименния… виж още »

21.11.2014

Dim4ou издаде на лайфа си с F.O. във Vogue, че подготвя албум- „По улиците“

Те са скандални, но и адски обичани от феновете на рап музиката. Те са Dim4ou & F.O.  и в четвъртък вечер имаха много специално участие в най-новия клуб в Пловдив- VOGUE  Music Club.Dim4ou & F.O. с голямо удоволствие, по своя неповторим начин, рапираха лудо и изпълниха най-любимите на меломаните парчета от репертоара си. Те направиха… виж още »

21.11.2014

В Планета Пайнер- Пловдив Преси загря за големия концерт в НДК

Огромна публика, впечатляващо светлинно шоу и цветя за певицата- такава бе обстановката на лайфа на принцесата на поп фолка- Преслава в Планета Пайнер клуб- Пловдив. Изпълнителката на „Моето слабо място“ бе много щастлива и поласкана от факта, че в четвъртък вечер в заведението имаше толкова много почитатели, които искрено се забавляваха в Планета Пайнер… виж още »

21.11.2014

Тази вечер в W club е благотворителна за Иван Божилов

Тази вечер от 21:30 часа в W club ще стартира благотворителния концерт в помощ на Иван Божилов. Той учи в Европейски колеж по икономика и управление и колегите му искат да му помогнат с каквото могат.Иван претърпя автомобилна катастрофа през март тази година и загуби лявата си ръка. Благотворителният концерт е цел да събере необходимите средства за… виж още »

20.11.2014

Голямото откриване на Buda’s Lounge Bar е в петък с участието на Миро

Buda’s Lounge Bar е амбициозно, иновативно и различно място, в което са съчетани лукс, комфорт и стил в едно. Този рай на лукса и нощните удоволствия е част от Buda’s Restaurant Bar Lounge, който се намира в гр. Пловдив, бул. Свобода 71 и ще отвори официално врати в петък вечер- 21 ноември.За доброто настроение на гостите ще се погрижи любимецът на… виж още »

20.11.2014

DJ Rocco и Marto Gavraili в петък и събота ви очакват в Itali bar&diner

Наближават страхотните диджеи вечери в Itali bar&diner.В навечерието на уикенда- петък вечер, зад пулта в заведението ще бъде добре познатият на почитателите- DJ Rocco. Той е подготвил страхотен сет, който не е за изпускане.В събота вечер пък в Itali bar&diner ще пуска самият Marto Gavraili. Той и DJ Rocco са сред любимите диджеи на гостите в заведението и… виж още »

20.11.2014

Медицинско парти, Black Friday с T -WET и ексклузивен лайф в клуб Мохито

Парти седмицата в клуб Мохито обещава да бъде наистина уникална и много купонджийска.В четвъртък вечер не пропускайте най-щурото МЕДИЦИНСКО ПАРТИ в арт заведението. Организаторите са подготвили много парти изненади. Любими парти хитове ще посрещнат всички гости в Мохито, а мед. сестрите на "клиника Мохито" ще напишат много парти рецепти за много… виж още »