12.05.2019

Няма парти тайни за Теди Александрова. Тя завладя купона в ONYX Club

Тя е една от най-успешните поп-фолк певици в България. Нейният стил е уникален. Тя е дива, тя е секси, тя е парти ураган. Тя е Теди Александрова и в събота вечер беше ураган от парти емоции в ONYX Club. Заведението, което е ачст от най-големия парти комплекс в България - 5POINTS посрещна супер много гости същата вечер. Настани ги удобно, предложи им… виж още »

12.05.2019

Я се успокой...новият хит на Илиян и Емануела гърмя в GALAXY Live club

“Я се успокой“ е заглавието на песента, която събра в дует Емануела и Илиян. Двамата се оказаха перфектна комбинация за създаването на един наистина голям хит. В съботаната вечер парчето гърмя в GALAXY Live club. В заведението имаше много гости и всички те изживяха вълнуващото събитие.Илиян беше на гребена на парти вълната в GALAXY Live  и беше… виж още »

12.05.2019

Изпепеляващо и вълнуващо откриване на градината на Planet club Plovdiv. Вижте!

Артисти на кокили посрещнаха на входа с огън и запалиха страстта, а атрактивните момичета от балет Нова и певицата Вера Русо нанетиха обстановката във вечерта на грандиозното откриване на градината на Planet club Plovdiv.По този страхотен начин заведението даде старт на партитата на открито. А, те, повярвайте ни, ще бъдат много интересни. Очаквайте… виж още »

11.05.2019

Любовта на почитателите много добре й стои. Преслава блесна в GALAXY Live club

В петк вечер GALAXY Live club беше мястото за среща на мвломаните и фенове на Преслава.Заведението предложи на всички тях уникално парти преживяване с уникални светлинни, мултимедийни и саунд технологии от последно поколение.На върха на парти вечерта в GALAXY Live club беше появата на Преслава. Звездата е много специална за своите фенове. Те много я обичат… виж още »

09.05.2019

DIM сред своите хора в Пловдив. Мястото...клуб Pasha, разбира се

Супер готиният клуб Pasha даде много як старт на парти седмицата. Заведението посрещна в сряда вечер един от най-големите любимци на меломаните под тепетата - Dim4ou. Рапърът беше във вихъра си на събитието и изпълни всички свои хитови парчета, които публиката обожава. Dim4ou направи истинско Black party. Той рапира, както умее най-добре, поднесе… виж още »

09.05.2019

В средата на седмицата Джена беше във вихъра си в клуб Secrets

В средата на седмицата Джена беше заедно със своите многобройни почитатели в пловдивския клуб Secrets. Звездата направи вечерта супер вълнуващ за всички, избрали да бъдат в заведението. А когато Джена е на сцената, няма съмнение, че партито бше незабравимо, а емоциите – горещи. За това допринесоха и хитовете на изпълнителката, които са сред най-слушаните от… виж още »

07.05.2019

Супер Гергьовден с Камелия в клуб Secrets

Камелия е един от най-обичаните поп-фолк звезди и вече много години е лидер в сърцата на феновете. Понеделник вечер, на Гергьовден, супер Ретро партито в клуб Secrets предизвика голяма интерес.Стотици меломани и фенове на Камелия с голямо удоволствие се забавляваха на Ретро купона, а Камелия беше изключително щастлива, че за пореден път любителите й… виж още »

05.05.2019

Дай ми още и още от Анелия на звездната сцена на SCANDAL Night club

Поп фолк певицата Анелия се е доказала през годините като една от ТОП звездите в бранша. Тя е изпълнител, чиято всяка създадена песен се превръща в истински хит. Поредното доказателство е творчеството й през изминалата година и в началото на тази, когато певицата издаде много песни и всяка една от тях е хит.В събота вечер Анелия демонстрира звездния си… виж още »