26.01.2019

Нямат равни, няма спор! СкандаУ са яката работа в клуб W Winter

Тото и Лъчо...момчетата, които обърнаха представите за музикални идоли в България, си имат дом в град Пловдив и той е клуб W Winter. Те са в него поне веднъж всеки месец като обикновено срещите с феновете в заведението са много емоционални. Така беше и в петък в W Winter. Тези, които искаха да видят и чуят момчетата от СкандаУ и този път бяха много… виж още »

26.01.2019

Петъчният купон в клуб Secrets със звездния блясък на Мария

В края на декември Мария зарадва своите почитатели с видеоклипа “Моето момче”, а през януари поднася своята втора музикална изненада. Нейното заглавие е “Да ме гали”, а мелодията е доста темпераментна. В лентата виждаме една нова Мария – с променена прическа и много секси визия. Ритмите карат феновете да танцуват, а певицата не ги оставя безразлични. Новия… виж още »

26.01.2019

Емануела направи последния за сезона звезден лайв в Планета Пайнер клуб Пловдив

Емблемата на нощния живот по един категорично ударен начин сложи край на звездните лайв вечери за този сезон. Петъчната нощ ще остане в историята и с участието на една от най-актуалните поп-фолк изпълнителки в България - Емануела. Нейните хитове, начело с последния й "Направи така" белязаха паметната нощ в заведението. В събота е официалното Closing… виж още »

25.01.2019

Ивана 20 години на сцената. Светското събитие ще е в ONYX club на 31 януари

Рожденият ден на Ивана, 31 януари, тази година ще бъде много специален, защото певицата ще отбележи своя юбилей и 20 години на сцената с LIVE-парти. Музикалното събитие ще бъде не къде да е, а в ONYX club в град Пловдив, а Ивана е поканила много музиканти и своя бенд. За да поздравят рожденичката и нейните специални гости, в Града под тепетата ще дойдат… виж още »

25.01.2019

GALAXY Live club посрещна фаворитката в поп-фолка Алисия

Четвъртък вечер в GALAXY Live club беше супер звездна. Специален повод нямаше, но това е без значение, тъй като причината си заслужаваше - Алисия. Магнетичната изпълнителка има куп почитатели в цяла България като много голяма част от тях са концентрирани в град Пловдив.На участието на Алисия в GALAXY Live club масата фенове беше изключително развълнувана… виж още »

24.01.2019

F.O. направи поредното жестоко парти за феновете в клуб Pasha

F.O. е рапърът в България, който няма грешна песен. Всяко негово парче е хит, римите му са уникални, стилът - JUST F.O.В сряда вечер по традиция в клуб Pasha има Black wednesday парти с най-обичаните бг рапъри, групи. Тази седмица пред уникалната публика в заведението рапира самият F.O.С хит след хит и яки рими F.O. надъха публиката, само както той може. А… виж още »

24.01.2019

Пътуване във времето чрез музиката на Джена преживяха гостите на клуб Secrets

Всяка сряда, и тази не беше изключение, клуб Secrets организира вълнуващо 50/50 парти. На него най-актуалните поп-фолк изпълнители правят настръхваща музикална ретроспекция. Тази сряда гост на събитието беше Джена. Тя изпълни своите хитове от самото начало на кариерата си, та чак до последния й хит "Яко ми е". Удоволствието от това страхотно изживяване… виж още »

23.01.2019

Новият хит на Галин и Dessita #Musala беляза последното за сезона Студентско парти в Планета Пайнер клуб

Остават няколко изключителни вечери, с които Планета Пайнер клуб Пловдив ще сложи край на този парти сезон. След това заведението ще направи кратка, но значителна пауза, през която ще предприеме мащабен ремонт.След страхотното Ретро парти с Малина в понеделник, във вторник студентското избухване беше със специалното участие на Галин. Най-актуалният… виж още »