04.12.2018

Най-добрата на живо - Кали беше перфектна в клуб Secrets

И ето че любимото Ретро парти в клуб Secrets беше уважено и от Кали. Всеки поп фолк почитател знае, че на всяко свое участие Кали пее абсолютно на живо, дори на сцената с нея свири и жива музика.На купона в клуба Тайните на снощи имаше всичко по много - много хитове, много специални поздрави, много фенове, много луда нощ. Партито започна в полунощ и от… виж още »

03.12.2018

Четири супер звезди ви очакват тази седмица в Планета Пайнер клуб Пловдив

Планета Пайнер клуб Пловдив започва месец декември с партита, на които ще гостуват четири от най-ярките поп-фолк звезди на България.Студентското избухване във вторник вечер е запазена марка на Емблемата на нощния живот. Партито се отличава с много настроение, неустоими промоции и свободен вход за дами и студенти. Звездното присъствие на събитието ще бъде в… виж още »

02.12.2018

Избраха Мистър Пловдив 2018 в клуб W Winter. Партито продължи с DJ Tarkan и Lady B

Клуб W Winter беше домакин на конкурса "Мистър Пловдив" 2018 година. В надпреварата се включиха осем красиви мъже, които се представиха пред публиката и журито в няколко кръга. Сред тях имаше и творческо представяне, в което момчетата демонстрираха своите таланти. Конкуренцията беше изключително сериозна, но накрая победителят беше само един. Журито… виж още »

02.12.2018

С много уют и супер силно парти Planet club Plovdiv посрещна месец декември

Заведението, което няма аналог в България - Planet club в град Пловдив посрещна наситения с празнични дни и нощи месец декември. Магията стартира на 1- во число с изключително готино пари с Joze зад пулта.Planet club Plovdiv посрещна своите гости със страхотна коледна украса, която прави обстановката още по-уютна, като у дома. На сцената и около гостите… виж още »

01.12.2018

Наелектрезираща нощ с Галена преживяха гостите на GALAXY Live club

GALAXY Live club отвори широко вратите си в петъчната нощ за многобройните гости, които посрещна с голямо удоволствие. Новата галактика организира грандиозно парти, с което впечатли, отново, всички присъстващи, а и не само.Звездно присъствие в GALAXY Live club не липсваше, разбира се. И то какво...БУМ звездата Галена направи нощта супер специална, като… виж още »

01.12.2018

Азис ексклузивно пя на сцената сред много фенове в ONYX Club

Самият той, кралят на най-популярната музика у нас и на Балканите - Азис направи ексклузивно участие в най-новия дом на партито под тепетата - ONYX Club. Заведението се беше подготвило подобаващо за събитието, с което ударно постави началото на празничния месец декември.Ексклузивното участие на Азис в ONYX Club предизвика страшен интерес. Заведението… виж още »

01.12.2018

Котка-та на поп фолка - Теди Александрова в петък вечер пощури клуб Secrets

Запазената марка на Теди Александрова е провокацията. И този път на партито в клуб Secrets изпълнителката не изневери на това и предложи на публиката един доста горещ лайф в заведението, точно като последният й видеоклип към песента с провокативно заглавие "Котка". Само за няколко дни (от 19 ноемри) лентата генерира над 400 000 преглеждания и предизвика… виж още »

01.12.2018

Encanto bar & diner на 7 години. Краси Радков направи сециална комедийна вечер по повода

Encanto bar & diner е заведението в град Пловдив, което има дългогодишни верни клиенти, които с всяка година стават все повече и повече. Всички бяха част от празника на любимото си място, което навърши седем години. Домакинът, разбира се, се постара гостите му да се чувстват страхотно. В това начинание се включи и един от най-известните артисти в… виж още »