02.11.2019

Алисия представи новия хит в клуб Secrets - Не ме наричай скъпа

Петък вечер в клуб Secrets беше супер звездна. Специален повод нямаше, но това е без значение, тъй като причината си заслужаваше - Алисия. Магнетичната изпълнителка има куп почитатели в цяла България като много голяма част от тях са концентрирани в град Пловдив, пред които тя представи новия си хит с Лидия"Не ме наричай скъпа".На участието на Алисия в… виж още »

01.11.2019

Духът на HALLOWEEN завладя гостите и клуб Pasha

И този клуб Pasha надмина себе си с организацията на страхотната парти нощ на HALLOWEEN. Още от входа на клуба гостите бяха потопени в тематичната вечер с наистина страхотен декор, здраво подкрепен от уникални мултимедийни картини и светлинни ефекти. Както винаги саундът беше на най-високо ниво и наистина потопи публиката в един друг свят, митичен, измислен… виж още »

31.10.2019

Емилия представи новия си клубен проект и пред публиката в клуб Secrets

Емиляи е една от най-успешните и обичани от поп-фолк почитателите изпълнителки. За 20- те години на сцената тя може да се похвали с наистина успешна кариера и с много, много фенове. Успехът й със сигурност не е случаен. Тя винаги е интересна,актуална и не спира да прави различни проекти.Поредното доказателство за всичко това е новият клубен проект на Емилия… виж още »

29.10.2019

Клуб Secrets събра на Ретро партито си гласовитaта Бони и куп почитатели

Един от най-известните клубове в град Пловдив - Secrets в понеделник вечер организира традиционното за началото на седмицата Ретро парти. Събитието, което e любимо на толкова много меломани надмина себе си. Ето защо...За публиката в клуб Secrets пя гласовитaта и супер талантлива Бони. Тя е ред своите фенове от много години и е изключително опитна. И знае… виж още »

26.10.2019

Джена показа новата си супер визия и пред пловдивската публика в клуб Secrets

Наблюдателните фенове на Джена забелязаха, че певицата тази есен залага на промяна. Звездата е подкъсила косата си, но отново е предпочела тъмния цвят този сезон. Гостите на клуб Secrets миналата нощ видяха звездата на живо и побързаха да я отрупат с комплименти за красивата и естествена визия, която показва и не скриха, че любимката им изглежда страхотно… виж още »

25.10.2019

Любима - новият хит на Глория с премиера в клуб Secrets

Примата на поп-фолка Глория зарадва своите милиони почитатели с нова песен. "Любима" носи духа на вече отминалото лято, което певицата споделя, че е било специално за нея. В сряда вечер публиката в клуб Secrets присъства на лайв премиерата на песента.След дълго отсъствие от сцената на едноименния клуб, Глория и феновете й нямаха търпение да се видят и… виж още »

25.10.2019

F.O. с Peeva в сряда вечер имаха щастието да бъдат сред любимата си публика в клуб Pasha

F.O. и Peeva е онази музикална светска двойка в България, която не се вписва в рамки. Те са творци и с песните им казват дълбоката истина, която е в сърцата им. Това е и причината да имат толкова много последователи, които разбират посланията им и чувстват думите като свои.В сряда вечер F.O. и Peeva гостуваха в клуб Pasha в Пловдив където пяха пред любимата… виж още »

22.10.2019

С вечните си хитове Тони Стораро отбеляза огромен успех на емблематичното Ретро парти в клуб Secrets

Тони Стораро е един от основоположниците на модерния поп фолк в България. Неговият глас заплени меломаните още от самото начало на кариерата му, та чак до сега. Стораро с огромно удоволствие пя на любимото Ретро парти в понеделник вечер в клуб Secrets. Неговите хитове определено са любими на публиката и да, хората го обожават. Така в хитовото заведение на… виж още »