31.08.2019

Емилия и Денис със супер купон в клуб Secrets

"По такива си падам” и "Акула" са песените, които събраха Емилия с Денис, който е най-новият изпълнител в каталога на музикална компания “Пайнер”. Парчетата вече са хитове, който звучат в дискотеките в цяла България.В петък вечер Емилия и Денис бяха на живо в клуб Secrets. Публиката в заведението реагира изключително емоционално на парчетата и аплодираха… виж още »

24.08.2019

W Garden избухна в милиони цветове с Code Fashion Party

Zlatina Dimitrova се завърна зад пулта на W Garden Plovdiv за поредното модно парти. В петъчната вечер атрактивните танцьорки на Code Fashion и изкусителните вокали на NELITA изпълниха клуба с цветно настроение.Color Party-то на българската модна телевизия поддържа летните емоции на макс, точно както го прави и любимият W Club, част от най-големия парти… виж още »

24.08.2019

Тони Стораро: В клуб Secrets винаги стават силни партита

Тони Стораро е един от основоположниците на модерния поп-фолк в България. Неговият глас заплени меломаните още от самото начало на кариерата му, та чак до сега. В петък вечер, Стораро с огромно удоволствие пя в клуб Secrets. Неговите хитове определено са любими на публиката и да, хората го обожават. Така в хитовото заведение на ново място се случи това… виж още »

24.08.2019

Анелия с феноменална нощна звездна изява в Planeta Payner club by Onyx

Анелия е една от най-обичаните и успешни поп-фолк изпълнителки в България. Тя е неуморна и през април зарадва почитателите с хита "Шампион", който и към днешна дата е хит. Силен текст, внушителна мелодия, проектът идва от сърцето на Анелия. Настроението в петък вечер в Planeta Payner club by Onyx беше прекрасно. Върховно беше удоволствието и за гостите… виж още »

22.08.2019

Наздраве от Коцето на сцената на клуб Secrets

Безспорно един от най-големите купонджии и хитмекъри в поп-фолка е Константин. Той владее публиката и знае как да задържи купона в ръцете си. Коцето има супер много фенове. В града под тепетата те са многобройни и в сряда вечер не пропуснаха гостуването на любимеца си в клуб Secrets. Събитието стартира в полунощ като домакинът беше перфектен. Любимата… виж още »

22.08.2019

Рапърът ЕМО направи последното си парти като ерген в клуб Pasha. Liter Jack също беше част от паметната нощ

Пловдивският рапър Емо само след десет дни ще излезе от отбора на ергените. Той и неговата дългогодишна половиника ще сключат брак в края на месец август. В сряда вечер в любимия клуб Pasha Емо, в компанията на Liter Jack, направи своя последен лайв преди сватбата. Явно рапърът вече ще се и понаспи, съдейки по заглавието на един от хитовете му… виж още »

21.08.2019

Златната Софи Маринова пя вечните си хитове на Ретро партито в Secrets

Тя е СЪРЦЕТО на поп-фолка. Нейната усмивка не слиза от лицето й, тя е силен човек и любима певица на публиката. Тя е Софи Маринова и в понеделник вечер се срещна отново със своите фенове в клуб Secrets. Софи пя на Ретро партито в клуба, което е номер 1 под тепетата.Софи беше с интересен тоалет. А хитовете й до един са любими на публиката. Златните й парчета… виж още »

17.08.2019

Луд умора няма, Коцето беше във вихъра си в Planeta Payner club by Onyx

Всеки, който е присъствал на участие на Константин знае, че говорим за един истиснки шоумен. Той е номер едно и зaвинаги ще си остане така. На снощния му лайф Planeta Payner club by Onyx Коцето отново доказа защо това е така.Първо, в заведението имаше много фенове и всички те бяха жадни за парти. Коцето се появи на сцената и даде старт на лайфа с хитовите… виж още »