30.05.2019

От клуб Secrets в Пловдив Емилия и Денис стартираха общите си участия в цялата страна

След бомбастичното представяне на двата дуета, Емилия и Денис започнаха клубни участия из цялата страна. Стартът беше даден миналата нощ от пловдивския клуб Secrets. Заведението е предпочитано за стартиране и представяне на нови проекти от много артисти и това е поредното звездно начало. На събитието в клуб Secrets Емилия се появи с една от интересните… виж още »

28.05.2019

След като имитира Кристина Димитрова, Софи Маринова прелетя до клуб Secrets за Ретро партито

На финала на седмия сезон на "Като две капки вода" Софи Маринова и синът й Лоренцо бяха гост-звезди. Двамата копираха перфектно Орлин Горанов и Кристина Димитрова. Имитацията наистина им се получи много добре.Само няколко часа след това вълнуващо преживяване, Софи вече беше на сцената на клуб Secrets. Тя беше специалният гост на най-обичаното Ретро парти… виж още »

25.05.2019

GALAXY Live club организира незабравим Абитуриентски бал на завършващите на 24 май

GALAXY Live club с голямо удоволствие и със също толкова много професионализъм направи абитуриентската нощ на стотици завършващи на 24 май перфектна. ТОП клубът подходи с нужното внимание и хъс, за да е тази така важна вечер за абитуриентите наистина звездна и перфектна.Холивудски червен килим посрещна абитуриентите. Красивите принцеси и принцове се… виж още »

25.05.2019

Финалистката в Като две капки вода - Тита беше себе си на върховното парти на 24 май в W Club

Тийнидол, страхотна жена и уникална певица. Това е Тита, която вече може да се похвали и като финалистка в предаването за имитации "Като две капки вода", на 24 май беше сред абитуриентите в W Club Plovdiv. Облечена в цвят бонбон звездата увековечи абитуриентския бал на толкова много завършващи. W Club, част от най-големия парти комплекс в България… виж още »

25.05.2019

Незабравим бал с Емануела изживяха абитуриентите в ONYX Club

На връх Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост стотици завършващи 12 клас отпразнуваха своя абитуриентски бал в ONYX Club. Заведението определено се постара да бъде перфектният домакин и оправда очакванията и високите критерии.Специалната нощ в ONYX Club певицата Емануела направи още по-специална. Изпълнителката на "Я се успокой… виж още »

25.05.2019

На 24 май абитуриентите в клуб Secrets брояха до 12 с Джордан

Един от най-вълнуващите моменти в живота на всеки човек е неговият абитуриентски бал. А за да бъде незабравим, много важно място заема и доброто настроение. На 24 май в клуб Secrets Випуск 2000  отпразнува с най-горещите  хитове на Джордан. Той успя да зарадват зрелостниците с пъстър букет от хитове. Джордан и абитуриентите заедно брояха до… виж още »

23.05.2019

В клуб Pasha100 Кила даде старт на Абитуриентски балове 2019

Абитуриентски балове 2019 година започнаха, а в клуб Pasha стартът беше даден по един наистина паметен начин. Самият 100 Кила даде тласък на предстоящите партита, с които вече бившите дванадесетокласници ще сложат официален край на своето училищно образование. В сряда вечер клуб Pasha посрещна абитуриентите както подобава и им предложи едно незабравимо… виж още »

21.05.2019

Милко Калайджиев като себе си на Ретро партито в клуб Secrets

След многобройните образи, в които се превъплъти Милко Калайджиев в “Като две капки вода”, неговите почитатели в клуб Secrets видяха на живо оригинала. В заведението се случи най-любимото на меломаните Ретро парти. Събитието сложи началото на абитуриентската седмица. След като миналата година усети емоцията на абитуриентския бал, заедно със синовете си… виж още »