05.10.2016

Сбъдната мечта! Ателие Сръчни ръчички отпразнува първия си рожден ден

В Пловдив, на ул. Константин Стоилов 16 (в Капана), се намира едно много топло и красиво място - Ателие "Сръчни ръчички" където можете да намерите много ръчно изработени красоти. Създателят им е Таня Апостолова. Ателието навърши 1 година и отпразнува рождения си ден с много клиенти и приятели. На страхотното събитие успяхме да си откраднем малко време от… виж още »

02.09.2015

Ирина Атанасова между два свята- семейството и спорта

Предстои най-активният спортен месец. Септември е наситен със страхотни активности като Move week, “Седмица на отворените врати”, Международен фестивал по Kangoo Jumps.   Една от най-активните фигури, която ще вземе участие на всички тези спортни събития, е Ирина Атанасова. Тя е инструктор по Kangoo Jumps, Fit Jumping… виж още »

28.06.2015

Рапиращ магьосник и истински рапър- The Joker & Igi Androvski направиха обща песен

Рапърът Igi Androvski и магьосникът The Joker имат нова, първа съвместна песен, която се казва "Ready Go". Всъщност това е първата изява на The Joker като певец. До сега хората го познаваха като уникален магьосник, за който няма невъзможни неща- дори и свалянето на сутиени само с поглед.Официалната промоция на парчето се проведе в пловдивския клуб Mojito… виж още »

06.06.2015

Ето ги най-интелигентните холивудски звезди

В света на холивудските звезди има личности, които определено могат да бъдат поставени в категорията "умни" въпреки някои стереотипи в обществото. В настоящия почетен холивудски списък ще видите имената на прочути модели и актьори, от които по принцип не се изисква да бъдат и суперинтелигентни. Тези хора обаче безспорно имат… виж още »

15.05.2015

Коронясаха Виктория Красимирова за Мис Пловдив 2015

Запомнете това име- Виктория Красимирова. Тя е Мис Пловдив 2015. Красавицата е на 19 години, учи Сценични кадри и мечтае да се развива в сферата на Маркетинга.Виктория Красимирова бе коронясана на звездна церемония в GALAXY Live club като короната й предаде Мис Пловдив 2014- Габриела Чонина. Така Виктория вече е претендентка за Мис България и ще представи… виж още »

25.11.2010

Камелия: Мисля, че ще имам момиченце

Ветеранката в чалгата Камелия отново пръсна сексапила си в Пловдив. Клуб Histeria бе домакин на шоуто на турбо фурията, която взриви феновете с визия. Както винаги Камелия бе супер екстравагантно облечена – с къса зелена лъскава рокля с огромно изрязано деколте, благодарение на което пищният й бюст на няколко пъти аха да изскочи.Изпълнителката на „Изпий ме… виж още »

20.11.2010

Сървайвърката Ваня: Не сме гаджета с Бареков

Сървайвърката Ваня Бонева най-накрая даде яснота в какви отношения е с Николай Бареков и дали наистина са гаджета.Отговорът бе категоричен, кратък и точен – не!Сестрата на Ваня, Веси разказа какво свързва сестриката й с Бареков. „Те се познават от много години. Просто така се получи, че той бе човекът, който й помогна, когато тя реши да живее в София… виж още »

11.11.2010

Галена: Точните науки не ми се отдават

Малко след като се върна от заслужена почивка в Китай, фолк дивата Галена даде старт на активните си участия и в Пловдив. Инфи фолк делукс както винаги се пръскаше по шевовете от фенове на чаровната изпълнителка на „Тихо ми пази”. Преди да излезе на сцената с уникална черна рокя с дантели и ултра високи ботуши с камъни, Галена сподели впечатленията си… виж още »