02.07.2018

Plamen & Ivo ще ви очакват в сряда в клуб Pasha

В първата седмица на летния месец юли клуб Pasha в Пловдив ви представя своята седмична програма. Събитията ще започнат в сряда вечер. Тогава е времето за традиционното Black Wednesday парти. Специални гости ще бъдат свежите и супер талантливи момчета Plamen & Ivo. Братя Добреви се увличат по музиката от ранна възраст. След пробива си в X Factor те… виж още »

01.07.2018

ДесиСлава се завръща. Очаква Ви в сряда в Megami Club Plovdiv. Има и още...

Като истински иноватор и диктатор на парти модата, Megami Club Plovdiv се отличава със стил, класа и, не на последно място, с актуалност. Поредното доказателство за това идва още тази седмица в сряда вечер. Любимката на хиляди меломани - ДесиСлава ще възобнови своите участия. Това ще се случи в сряда вечер (4 юли), а домакин на паметното събитие ще е… виж още »

26.06.2018

F.O. подготвя три албума и ви очаква в сряда в клуб Pasha. След него са EMO и тайфата

Ние, а и много почитатели предпочитат да наричат F.O. "Най-бързата уста". Той наистина реди римите супер бързо и оставя публиката без дъх. В момента F.O. работи по цели три нови албума като през това време на усилена работа обещава да не губи живия контакт си с публиката. И в сряда вечер той ви кани на своя лайв в клуб Pasha (Пловдив). По традиция… виж още »

26.06.2018

Вторник с Dim4ou, #TBT, Pavell & Venci Venc', DJ Tarkan гости в W Garden

Различното и точно заради това обожавано заведение в Пловдив - клуб W Garden тази седмица ще ви потопи в клубния живот с няколко много приятни звездни партита.Всичко ще започне във вторник с Back2Black. Тази седмица то ще е със специалното участие на Dim4ou. Support by GANX. Вход свободен!Discoteque party с DJ Seven ви очаква в сряда, а в четвъртък в W… виж още »

25.06.2018

Ето как Планета Пайнер клуб Пловдив ще изпрати юни месец

В края на месец юни в Планета Пайнер клуб Пловдив ще се случат весели парти вечери, с които всички ние ще изпратим месец юни и ще посрещнем подобаващо летния месец юли.Още в понеделник Емблемата на нощния живот ще ви очаква на Ретро партито, което тази седмица ще е със специалното участие на Ваня. Входът ще е свободен за дами и студенти. Един от най… виж още »

25.06.2018

Megami Club Plovdiv очаква вас и музикалните звезди Софи Маринова, Тони Стораро и Анелия. Заповядайте!

Лятото вече е в разгара като страхотните летни емоции завладяха дори и тези, които не са на морския бряг. В Пловдив това се случва благодарение на свежите парти предложения и изживявания. Megami Club Plovdiv подготвя поредната перфектна седмица, изпълнена с безгрижни летни нощи, в компанията на любими изпълнители.Самата Софи Маринова ще е на сцената на… виж още »

20.06.2018

Боро Първи представя тази вечер в клуб Pasha - Май ш с наложи

Артистите на Криско определено правят сериозна заявка в новата музикална вълна. Първо TITA показа как се прави бърз хит с "Photoshop", а сега и Боро Първи е на път да превземе музикалните радиа, телевизии и класации с "Май ш с наложи".Текстът на песента е написал самият Боро Първи, музиката е от Roasty Suave, a аранжиментът е на Криско. В сряда вечер - 20… виж още »

18.06.2018

Megami Club Plovdiv представя тази седмица тематични вечери и лайв премиера от Алисия

Мястото, в което няма обикновена нощ - Megami Club Plovdiv вече се подготвя за наближаващите партита тази седмица.Вече е традиция в сряда вечер в Богинята на нощния живот да се състои "All in" събитие с участието на DJ Damyan. Вход свободен за студенти.В четвъртък Megami Club Plovdiv ще посрещне една своя любимка - Алисия. Същата нощ звездата ще направи… виж още »