30.09.2018

Megami Club Plovdiv посреща Емануела, Алисия, Мария и Илиян. Заповядайте!

Богинята на нощния живот ще ви очаква и тази седмица на парти вечерите, които организира специално за всички вас от сряда до събота.Прекрасната Емануела ще е първа. Нейното гостуване в сряда вечер ще е само началото, и то какво...Певицата ще изпълни абсолютно на живо своя хитов репертоар. Входът ще е свободен за студенти!Поп фолк перлата Алисия ще е… виж още »

30.09.2018

Откриването на GALAXY Live club е в сряда (03.10) и ще продължи цяла седмица

GALAXY Live клуб ви провокира и призовава да откриете новата галактика. Заведението, което счупи всички стереотипи и създаде нови правила и норми в класните парти преживявания, е готово с грандиозните промените, които всички очаквате да видите.Заповядайте и открийте новата галактика на 3 октомври (сряда). Звездното и дълго чакано събитие ще стартира по един… виж още »

28.09.2018

Открийте новата галактика - GALAXY Live club. Кога...ще се разбере скоро

GALAXY Live клуб ви провокира и призовава да откриете новата галактика. Заведението, което счупи всички стереотипи и създаде нови правила и норми в класните партийни преживявания, подготвя промените, които всички очаквате да видите. Подробностите все още се пазят в тайна, но едно е сигурно - всичко ще е различно, ново и гарантираме, че ще ви хареса… виж още »

24.09.2018

Азис, Теди Александрова и Емилия със звездни партита тази седмица в Megami Club Plovdiv

Богинята на нощния живот има огромното удоволствие да Ви представи своята нова седмична парти програма.Стартът е в сряда и ще бъде поставен от самия Азис. Мега звездата в момента съчетава музикалните си срещи с почитателите с ангажимента си като ко-водещ на риалитито "VIP Brother". На партито му в Megami Club Plovdiv входът ще е свободен за студенти.Русата… виж още »

17.09.2018

Лорена, Джордан и палавата Теди Александрова са готови за Планета Пайнер клуб Пловдив

В началото на новия сезон, Планета Пайнер клуб Пловдив набира още повече сили и вижте само каква звездна вълна ще връхлети заведението още тази седмица. Ретро партито в понеделник вечер, което цяло лято радваше меломаните и ще продължава да го прави през новия сезон, тази седмица ще е със специалното участие на Лорена. Същата нощ промоциите ще са… виж още »

16.09.2018

Съвършените Ваня, Анелия и Камелия пеят в Megami Club Plovdiv

Богинята на нощния живот тази седмица ще посрещне три от най-ярките поп-фолк певици. Ваня, половинката на DJ Дамян, ще гостува в сряда. На партито й входът ще е свободен за студенти!Хитмейкърката и музикален идол - Анелия ви кани в четвъртък в Megami Club Plovdiv като на събитието, също, входът ще е свободен за студенти.Вечната звезда Камелия ще… виж още »

12.09.2018

Club Pasha открива сезона. Стартът е в четвъртък вечер - 13 септември

Емблематичното заведение в град Пловдив - Club Pasha ще даде старт на новия парти сезон по един звезден начин. Клубът е с изцяло нов интериор, ще бъдете приятно изненадани, обещаваме...Стартът на официалното откриване е на 13 септември - четвъртък. Домакинът ще очаква всички свои клиенти, приятели и партньори още в полунощ със специален Welcome drink, а по… виж още »

10.09.2018

Отключи своя втори дом - Planet club Povdiv. Опитай на откриването - 14 септември

Емблематичният не само за града под тепетата,а и за цялата страна - Planet club Plovdiv преди месец затвори за жесток, уникален ремонт. Ето че преобразяването назаведението е към своя край и е готово да ви посрещне на голямото откриване на 14 септември (петък) от 22:30 часа. А ето какво Ви очаква на старта на новия сезон...Не е тайна, че за мнозина Planet… виж още »