22.09.2010

Чехльото си иска парите

Може Нико Тупарев да е натрупал много милиони от предаванията си, но на мене има да ми дава 3 хиляди лева и ще си ги търся до дупка! Това заяви Давид Качанов, който стана известен като Чехльото от “Биг брадър фемили”. Съквартирантът се оказа без пукнат лев само няколко месеца след като напусна шоуто. Той се оплака, че продуцентът на риалитито не е… виж още »

22.09.2010

Добра ли е в леглото?

Само преди два дни стартира Национална кампания за проучване сексуалността на българската жена „Става ли българската жена?“. След проучването на сексуалността на българския мъж независимият сайт за проучвания www.pitat.me обърна поглед към нежната половина от обществото. Въпросите в анкетите са отново искрени и провокативни и целят да разкрият дълбоко крити… виж още »

22.09.2010

Убиха детето на Лора Крумова

Журналистката направила спонтанен аборт, изживявайки тежката драма, сигнализираха близки до обкръжението на Крумова, която толкова години се е бъхтила за телевизията, още от съвсем млада.Сега обаче точно, когато била на върха на щастието си, защото разбрала, че е бременна от приятеля си - инструкторът по сърф Сотир, шефовете на Нова съсипали живота й.  … виж още »

22.09.2010

Адреналинката Яна намери сина си

Бившият приятел на адреналинката Яна - Ивайло Леков, доброволно върнал сина на танцьорката на Софийската градска прокуратура. Ивайло оставил съдът да разреши споровете за родителските права. Бащата заявил, че никога не е укривал сина си и винаги е съдействал на отговорните институции. За него водещ е моралният аспект на проблема, свързан с осигуряването… виж още »

21.09.2010

EXIT слага край на чалгата

Dance room EXIT във Водната палата, на мястото на бившия ресторант “Тоскана” отваря врати в петък. Заведението ще събере всички любителите на MTV музиката, а началото на купона е в 22.30ч. С партито за откриването ще бъде даден старта на диско сезона, в който всяка вечер ще върви специална dj програма. Поп фолкът ще е забранена дума в клуба. Барът е… виж още »

20.09.2010

Николета Лозанова на 16

Звездно.БГ попадна на непубликувани до сега снимки на една от най-желаните българки Николета Лозанова. Сегашната топ красавица преди е била обикновено момиче с кестенява коса, без силиконов бюст и напомпани устни.Известната с високите си изисквания към дрехи, бижута, обувки и т.н., плеймейтката Лозанова преди е носела най-обикновени потничета и гривни ала… виж още »

20.09.2010

Картинг писта Лаута със звезден рожден ден

Звезден турнир по картинг с участието на спортисти, светски личности и журналисти, подготвя Картинг писта Лаута на 22 септември (тази сряда). По случай осмия рожден ден на пистата, където често любители и професионалисти се състезават в оспорвани надпревари, ще се съберат накуп светски личности, спортисти и журналисти, за да премерят сили при равни… виж още »

19.09.2010

Лилави крави нападнаха Пловдив

Стадо крави задръсти Главната. В импровизираното градче на Милка 6000 пловдвичани вкусиха над 15 вида шоколад. Малчуганите пък имаха възможност да се снимат с лилавата крава на „Милка” и веднага след това да получат фотото за спомен. И докато течеше фотосесията с кравата, позоционирана в центъра на Пловдив, други силно прегръщаха плюшени варианти на… виж още »