21.10.2018

Предстои мечтана седмица в Megami Club Plovdiv с Емануела, Анелия и Емилия

Богинята на нощния живот тази седмица ще посрещне три големи поп-фолк звезди. И трите са дами, и трите имат хиляди почитатели, и трите очакват своите гостувания в Megami Club Plovdiv с вълнение.В сряда на сцената ще бъде Емануела. ТОП певицата, която винаги е била и ще бъде актуална, ще ви очаква. Събитието ще е с вход свободен за студенти.Хитмейкърката… виж още »

17.10.2018

Тита иска да е с вас. Знаем, че и вие искате да сте с нея в петък в Encanto bar & diner

"Искам да бъда с теб" е последният хит на Тита и Криско. Песента, която е прераждане на хитовото парче на Мишо Шамара и "Антибиотика", ще звучи на живо в Encanto bar & diner този петък (19 октомври). Началният час на събитието е 20:00 часа. За да сте сигурни, че няма да пропуснете партито, направете още сега своята резервация на тел: 088 888 9431.Нека… виж още »

17.10.2018

Тази вечер с Dim4ou. В четвъртък е DJ Emo, а в петък тематичното Geisha lounge в клуб Pasha

Супер готиният, обновен и любим клуб Pasha ви кани на своите много яки партита тази седмица.Самият Dim4ou ще ви очаква на сцената на заведението в сряда вечер. Неговите срещи с публиката в клуб Pasha винаги са били вълнуващи. Такова ще е чувството и този път. Вход свободен.DJ Emo ще е зад пулта в клуб Pasha в четвъртък. Не пропускайте диджей изживяването с… виж още »

15.10.2018

Специално за вас от Планета Пайнер клуб: Софи, Емануела и Емилия

Емблемата на нощния живот подготвя супер специална седмица за всички свои гости. Понеделникът по традиция, ще е Ретро. Този ще е със специалното участие на перлата в короната на поп-фолка - Софи Маринова. Входът ще е свободен за дами и студенти. Домакинът е подготвил и неустоими промоции. С удоволствие обявяваме, че и УХТ ще полеят подобаващо… виж още »

09.10.2018

Сряда е нощта в клуб Pasha...Гост - 100 Кила

Най-якият рапър в БГ, самият 100 Кила ви кани в сряда вечер на своето гостуване в любимия си клуб в град Пловдив. Клуб Pasha, разбира се, ще бъде домакин на събитието, което меломаните очакват с нетърпение, артистът също...Няма да си позволите да пропуснете, нали?!В четвъртък клуб Pasha организира специална вечер с гост DJ Big D. Вход свободен.Нощта в петък… виж още »

08.10.2018

Силните мъже на поп-фолка тази седмица са в Планета Пайнер клуб Пловдив

Супер яка ще бъде предстоящата парти седмица в Планета Пайнер клуб Пловдив. Яка в преносния, но и в прекия смисъл, тъй като силните мъже на поп-фолка ще гостуват в заведението.Понеделник вечер е времето на Ретро партито в Емблемата на нощния живот. Специален гост на събитието ще е най-усмихнатият - Борис Дали. Неговите златни хитове ще звучат чак до… виж още »

07.10.2018

Яко звездно участие в Megami Club Plovdiv - Константин, Емануела и Азис

С огромно вълнение и без да се бавим, Ви представяме новата парти програма на Megami Club Plovdiv.Очаквайте в сряда вечер певеца-хитмейкър Константин. Звездата със страхотно чувство за хумор ще даде началото на седмицата. Входът на партито ще е свободен за студенти.Впечатляващата Емануела и публиката в Megami Club Plovdiv ще се видят отново и тази седмица… виж още »

03.10.2018

Vessou & Emo в сряда, Fabrizio Parisi в четвъртък и Vera Russo в петък в клуб Pasha

Започва супер динамична парти седмица в клуб Pasha.Началото ще поставят Vessou & Emo. Това ще се случи в любимата на меломаните сряда вечер в клуб Pasha. Заповядайте, вход свободен!Италианецът с български произход - Fabrizio Parisi е един от първите диджеи у нас, които използват грамофоните като музикален инструмент. Преди повече от десетилетие той… виж още »