06.01.2014

Ретро, студентски и лейдис найт купони и Камелия в петък в Players

На Йордановден в пловдивския клуб Players ще има ретро парти, на което не само именниците, а и всички гости няма да плащат вход, за да присъстват на събитието.На Ивановден- във вторник в клуб Players ще се проведе Студентско парти с вход свободен за дами и студенти.В четвъртък клуб Players ще бъде завладян от Lady’s night купон, на който входът ще бъде… виж още »

06.01.2014

Празнични купони на Йордановден и Ивановден и Лияна в петък в Bilioner

И тази празнична седмица ще бъде полята подобаващо в клуб Bilioner. На Йордановден- в понеделник в хитовото заведение ще се проведе празнично Флирт парти с яки промоции и вход свободен.На Ивановден в клуб Bilioner ще има празнично парти с вход свободен за дами и студенти. В сряда вечер- на 8- ми, но не декември, а януари, в клуб Bilioner ще бъде отбелязан… виж още »

06.01.2014

Таня Боева на празника във вторник и Алисия в петък ще пеят в Инфи клуб

В пловдивския Инфи клуб безкрайно веселите купони започват от понеделник вечер. На Йордановден  в заведението ще им парти на университетите с безплатен вход за студенти и много яки промоции на алкохол.Във вторник- на Ивановден  в Инфи клуб ще пее Таня Боева. Очарователната певица, която има толкова много хитове и не спира да прави нови, ще се… виж още »

06.01.2014

Гергана на Йордановден, Анелия, Grandоs и Емануела ви очакват в Secrets

Ретро фолк вечерта този понеделник- на Йордановден в клуб Secrets ще бъде в ръцете на поп фолк звездата Гергана. Изпълнителката, която стана известна с първата си песен „Губя те бавно“ ще изпълни златните си хитове чак до ранни зори и очаква купонджиите-меломани да не пропуснат купона. Входът ще бъде свободен за студенти.Певица на 2012- та година Анелия… виж още »

02.01.2014

DJ GEORGE и Балканска вечер в Мохито за начало на Новата година

Клуб Мохито стартира Новата 2014 година с няколко хитови партита специален подарък за всички гости и приятели.В четвъртък не пропускайте да се насладите на любимите парчета на Depeche Mode в Мохито миксирани по един уникален начин от легендата Skill. Партито се казва Tribute to Depeche Mode с най-яките парчета на бандата и кавъри на техни парчета, а… виж още »

02.01.2014

Диско вечер в четвъртък и Compact Voices лайф в петък в Брилянтин

Само ден след настъпването на новата 2014- та година купоните в клуб Брилянтин- Пловдив започват ударно с Диско вечер. В четвъртък- 2 януари ще можете да се забавлявате с най-добрата музикална селекция от 80’те и 90’те. Пултът, грамофоните и винилите ще бъдат в ръцете на добре познатите DJ Rocco, DJ Stanley и DJ Iv.В петък вечер- 3 декември на живо в клуб… виж още »

02.01.2014

Честита Нова 2014 година!

Бъдете живи и здрави, щастливи и добротворни. Нека всичките Ви дела бъдат увенчани с успех и носят удовлетворение и радост. виж още »

30.12.2013

Новогодишен купон, DJ Teddy Georgo, Джена, Бабилон шоу и Яница в Планета

Само ден преди новата 2014- та година да настъпи в Планета Пайнер клуб- Пловдив ще има яко Студентско парти.Във вторник на връх 31- ви декември в клуба ще стана як новогодишен купон, на който всички гости ще изпратят шумно старата година и с много положителни емоции ще посрещнат новата.На 1- ви януари- сряда в Планета Пайнер клуб- Пловдив за доброто… виж още »