06.01.2014

Празнични купони на Йордановден и Ивановден и Лияна в петък в Bilioner

И тази празнична седмица ще бъде полята подобаващо в клуб Bilioner. На Йордановден- в понеделник в хитовото заведение ще се проведе празнично Флирт парти с яки промоции и вход свободен.На Ивановден в клуб Bilioner ще има празнично парти с вход свободен за дами и студенти. В сряда вечер- на 8- ми, но не декември, а януари, в клуб Bilioner ще бъде отбелязан… виж още »

06.01.2014

Таня Боева на празника във вторник и Алисия в петък ще пеят в Инфи клуб

В пловдивския Инфи клуб безкрайно веселите купони започват от понеделник вечер. На Йордановден  в заведението ще им парти на университетите с безплатен вход за студенти и много яки промоции на алкохол.Във вторник- на Ивановден  в Инфи клуб ще пее Таня Боева. Очарователната певица, която има толкова много хитове и не спира да прави нови, ще се… виж още »

06.01.2014

Гергана на Йордановден, Анелия, Grandоs и Емануела ви очакват в Secrets

Ретро фолк вечерта този понеделник- на Йордановден в клуб Secrets ще бъде в ръцете на поп фолк звездата Гергана. Изпълнителката, която стана известна с първата си песен „Губя те бавно“ ще изпълни златните си хитове чак до ранни зори и очаква купонджиите-меломани да не пропуснат купона. Входът ще бъде свободен за студенти.Певица на 2012- та година Анелия… виж още »

02.01.2014

DJ GEORGE и Балканска вечер в Мохито за начало на Новата година

Клуб Мохито стартира Новата 2014 година с няколко хитови партита специален подарък за всички гости и приятели.В четвъртък не пропускайте да се насладите на любимите парчета на Depeche Mode в Мохито миксирани по един уникален начин от легендата Skill. Партито се казва Tribute to Depeche Mode с най-яките парчета на бандата и кавъри на техни парчета, а… виж още »

02.01.2014

Диско вечер в четвъртък и Compact Voices лайф в петък в Брилянтин

Само ден след настъпването на новата 2014- та година купоните в клуб Брилянтин- Пловдив започват ударно с Диско вечер. В четвъртък- 2 януари ще можете да се забавлявате с най-добрата музикална селекция от 80’те и 90’те. Пултът, грамофоните и винилите ще бъдат в ръцете на добре познатите DJ Rocco, DJ Stanley и DJ Iv.В петък вечер- 3 декември на живо в клуб… виж още »

02.01.2014

Честита Нова 2014 година!

Бъдете живи и здрави, щастливи и добротворни. Нека всичките Ви дела бъдат увенчани с успех и носят удовлетворение и радост. виж още »

30.12.2013

Новогодишен купон, DJ Teddy Georgo, Джена, Бабилон шоу и Яница в Планета

Само ден преди новата 2014- та година да настъпи в Планета Пайнер клуб- Пловдив ще има яко Студентско парти.Във вторник на връх 31- ви декември в клуба ще стана як новогодишен купон, на който всички гости ще изпратят шумно старата година и с много положителни емоции ще посрещнат новата.На 1- ви януари- сряда в Планета Пайнер клуб- Пловдив за доброто… виж още »

30.12.2013

Ретро парти, Нова година, вечер на жените и Преслава в клуб Players

Началото на празничната седмица в пловдивския клуб Players ще бъде дадено още в понеделник вечер с яко ретро парти.Във вторник в клуб Players всички присъстващи ще полудеят от кеф на новогодишния купон, който ще продължи до ранни зори.В четвъртък клуб Players ще бъде запазена територия за жените. На Lady’s night партито входът разбира се ще бъде свободен за… виж още »