14.01.2019

Хит парти седмица предстои в Планета Пайнер клуб Пловдив. Ето с кои звезди...

Неустоими са парти предложенията на Планета Пайнер клуб Пловдив тази седмица. Няма да губим време, а директно ви информираме, че в понеделник е Ретро поп-фолк партито. То ще е със специалното участие на Сашо Роман. Същата вечер ви очакват супер промоции, а входът ще е свободен за всички вас.Студентското избухване в Емблемата на нощния живот ще е във вторник… виж още »

07.01.2019

Ивановден с Кали, Студентско парти с Джордан, Фики в петък и Гергана в събота ще са в Планета Пайнер клуб

Емблемата на нощния живот няма никакво намерение да забавя темпото и в началото на новата година има страхотна парти програма, създадена специално за вашето добро настроение.В понеделник, на празника Ивановден, супер купон ще направи Кали. Звездата, която винаги е на живо, няма търпение да се срещне с празнуващите и техните големи компании в Планета Пайнер… виж още »

25.12.2018

В ONYX Club посрещаме Коледа с Ваня, петък с Камелия, събота с Яница и Нова година с Джена

ONYX Club с огромно удоволствие ви представя празничната си програма. X-MAS party- то ще е със специалното участие на Ваня. Всички присъстващи на събитието ще могат да избират от специални сет менюта, подготвени за коледната вечер.Звездите продължават с гостуванията в ONYX Club и в петък пристига Камелия. Огън жената ще пее специално за вас… виж още »

18.12.2018

Преди Коледа в Планета Пайнер клуб гости ще са Фики, Галин и Лорена

В седмицата преди дългоочакваната от всички нас Коледа, Планета Пайнер клуб Пловдив няма да ви остави да скучаете.Заповядайте на Студентското парти във вторник. То ще е със звездното присъствие на Фики. Певецът и любимец на аудиторията също като вас няма търпение да се видите. Вечерта ще е изпълнена с хитовете му, ще има супер промоции, а входът ще е… виж още »

10.12.2018

Кали, Преслава и Арти ще са гости на Планета Пайнер клуб Пловдив

Нощите и дните през декември са с дъх на Коледа. Празничният дух вече ни обгръща и настроението ни става все по-празнично и приятно.Много хубави ще бъдат парти изживяванията в Планета Пайнер клуб Пловдив и през тази седмица. Студентското парти във втоник вечер ще бъде със специалното участие на Кали. Певицата, която обожава публиката си и винаги пее на живо… виж още »

03.12.2018

Четири супер звезди ви очакват тази седмица в Планета Пайнер клуб Пловдив

Планета Пайнер клуб Пловдив започва месец декември с партита, на които ще гостуват четири от най-ярките поп-фолк звезди на България.Студентското избухване във вторник вечер е запазена марка на Емблемата на нощния живот. Партито се отличава с много настроение, неустоими промоции и свободен вход за дами и студенти. Звездното присъствие на събитието ще бъде в… виж още »

29.11.2018

Краси Радков ви очаква на Комедийната петъчна вечер в Encanto bar & diner

Един от най-известните актьори в България - Краси Радков подготвя изключителна Комедийна вечер в Encanto bar & diner. Тя ще се състои на 30 ноември (петък) с начален час 20:00 часа. Краси Радков е абсолютен лидер в комедията, човекът на Слави обещава една незабравима нощ за публиката от Пловдив и най-доброто от репертоара си, което всъщност не е… виж още »

26.11.2018

Емблемата на нощния живот посреща емблематичните Софи Маринова, Джулия, Тони Стораро и Емилия

Ясно е, че всяка седмица в Емблемата на нощния живот се случват страхотни партита. Поредните няколко вечери ще бъдат незабравими, благодарение и на специалнитe гости. Ретрото пак е на мода и всеки понеделник в Планета Пайнер клуб Пловдив виждаме доказателството. Тази седмица на партито ще пее самата Софи Маринова. На събитието ще има ШОК промоции, а… виж още »