15.10.2018

Специално за вас от Планета Пайнер клуб: Софи, Емануела и Емилия

Емблемата на нощния живот подготвя супер специална седмица за всички свои гости. Понеделникът по традиция, ще е Ретро. Този ще е със специалното участие на перлата в короната на поп-фолка - Софи Маринова. Входът ще е свободен за дами и студенти. Домакинът е подготвил и неустоими промоции. С удоволствие обявяваме, че и УХТ ще полеят подобаващо… виж още »

09.10.2018

Сряда е нощта в клуб Pasha...Гост - 100 Кила

Най-якият рапър в БГ, самият 100 Кила ви кани в сряда вечер на своето гостуване в любимия си клуб в град Пловдив. Клуб Pasha, разбира се, ще бъде домакин на събитието, което меломаните очакват с нетърпение, артистът също...Няма да си позволите да пропуснете, нали?!В четвъртък клуб Pasha организира специална вечер с гост DJ Big D. Вход свободен.Нощта в петък… виж още »

08.10.2018

Силните мъже на поп-фолка тази седмица са в Планета Пайнер клуб Пловдив

Супер яка ще бъде предстоящата парти седмица в Планета Пайнер клуб Пловдив. Яка в преносния, но и в прекия смисъл, тъй като силните мъже на поп-фолка ще гостуват в заведението.Понеделник вечер е времето на Ретро партито в Емблемата на нощния живот. Специален гост на събитието ще е най-усмихнатият - Борис Дали. Неговите златни хитове ще звучат чак до… виж още »

07.10.2018

Яко звездно участие в Megami Club Plovdiv - Константин, Емануела и Азис

С огромно вълнение и без да се бавим, Ви представяме новата парти програма на Megami Club Plovdiv.Очаквайте в сряда вечер певеца-хитмейкър Константин. Звездата със страхотно чувство за хумор ще даде началото на седмицата. Входът на партито ще е свободен за студенти.Впечатляващата Емануела и публиката в Megami Club Plovdiv ще се видят отново и тази седмица… виж още »

03.10.2018

Vessou & Emo в сряда, Fabrizio Parisi в четвъртък и Vera Russo в петък в клуб Pasha

Започва супер динамична парти седмица в клуб Pasha.Началото ще поставят Vessou & Emo. Това ще се случи в любимата на меломаните сряда вечер в клуб Pasha. Заповядайте, вход свободен!Италианецът с български произход - Fabrizio Parisi е един от първите диджеи у нас, които използват грамофоните като музикален инструмент. Преди повече от десетилетие той… виж още »

30.09.2018

Megami Club Plovdiv посреща Емануела, Алисия, Мария и Илиян. Заповядайте!

Богинята на нощния живот ще ви очаква и тази седмица на парти вечерите, които организира специално за всички вас от сряда до събота.Прекрасната Емануела ще е първа. Нейното гостуване в сряда вечер ще е само началото, и то какво...Певицата ще изпълни абсолютно на живо своя хитов репертоар. Входът ще е свободен за студенти!Поп фолк перлата Алисия ще е… виж още »

30.09.2018

Откриването на GALAXY Live club е в сряда (03.10) и ще продължи цяла седмица

GALAXY Live клуб ви провокира и призовава да откриете новата галактика. Заведението, което счупи всички стереотипи и създаде нови правила и норми в класните парти преживявания, е готово с грандиозните промените, които всички очаквате да видите.Заповядайте и открийте новата галактика на 3 октомври (сряда). Звездното и дълго чакано събитие ще стартира по един… виж още »

28.09.2018

Открийте новата галактика - GALAXY Live club. Кога...ще се разбере скоро

GALAXY Live клуб ви провокира и призовава да откриете новата галактика. Заведението, което счупи всички стереотипи и създаде нови правила и норми в класните партийни преживявания, подготвя промените, които всички очаквате да видите. Подробностите все още се пазят в тайна, но едно е сигурно - всичко ще е различно, ново и гарантираме, че ще ви хареса… виж още »