29.08.2018

Галин се впусна в парти вихрушката в Планета Пайнер клуб Пловдив на Студентското парти

Тя, Емблемата на нощния живот, е постоянно в парти вихрушка. Планета Пайнер клуб Пловдив не спира с купоните и във вторник вечер организира перфектното лятно Студентско парти. Гост на събитието беше той - Галин. Смеем да твърдим, че всяка негова песен е супер хит, който държи първите места в класациите месеци след излизането си. Така е и с последния му… виж още »

29.08.2018

Dim4ou в клуб W Garden: Пловдив, липсвахте ми, не съм ви виждал от месец...

С любимото Back2Black парти във вторник вечер започна парти седмицата в клуб W Garden. Специален гост на якото парти беше Dim4ou. Support: DJ George. Dim4ou започва да се занимава с музика от 14/15-годишен. В началото пише рими на листи и ги събира в кутии от обувки. Първите си аматьорски записи прави на 16 с помощта на приятел. С това се занимава към… виж още »

25.08.2018

Megami Club Plovdiv и Азис. Изживяване, което те кара да настръхнеш...

След като само няколко дни Мегами Клуб провокира над 1500 души в центъра на град Пловдив с атрактивен флашмоб, Божинята на нощното животно не спира да дарява натрапчивите преживявания на своите гости.В петъчната вечер в Мегами Клуб Пловдив стотици души чуха и видяха на живо Азис. Той е артист, който не може да се побере в рамката. Той винаги е такъв… виж още »

25.08.2018

В W Garden беше СкандаУ- но. Вижте защо...

Нещо супер СкандаУ- но и яко се случи този петък в клуб W Garden. Може би вече се досещате, че положението беше авер до авера заради гостуването на Тото и Лъчо от група СкандаУ. По традиция техните вечери са във вторниците в заведението, но вече за втори път правят зашеметяващи купони в навечерието на уикенда.  Преди старта на събитието огромна… виж още »

25.08.2018

Ангелският глас на Деси Слава озвучи на живо Планета Пайнер клуб

Тя се завърна ударно сред своите почитатели няколко месеца след като роди. Тя, Деси Слава, много липсваше на феновете, те й липсваха, също. В петък вечер певицата с aнгелски глас беше специалният гост на Планета Пайнер клуб Пловдив.В полунощ Емблемата на нощния живот посрещна своите гости и партито започна с любимите им питиета и хитове. Не след дълго… виж още »

22.08.2018

Боро Първи бачка яко. Във вторник беше в клуб W Garden, дни преди СкандаУ

Ако има един човек, с когото бихме асоциирали думата “бачкай”, това е Боро Първи. Изпълнителят неведнъж е заявявал, че обича да бачка. Той смята, че пътят към успеха е в неуморната работа и упоритото постигане на поставените цели.Преди няколко дни той пусна съвместна песен с Mom4eto от БНР – “Да не питат”, където Vitamin Tze, който е направил бийта за… виж още »

19.08.2018

Светски удоволствия без граници ще изживеете от сряда в Megami Club Plovdiv. Готови ли сте?

Богинята на нощния живот има още много какво да Ви покаже и с какво да провокира сетивата Ви. Една изключителна седмица предстои в Megami Club Plovdiv, в която удоволствията ще са без лимит.В сряда вечер гост ще е Анелия. В момента изпълнителката се радва на успеха на дуета с нейния приятел и колега Дамян Попов, озаглавен “Копакабана”. Песента направи… виж още »

19.08.2018

Перфектно премина Dream week в Megami Club Plovdiv. Убедете се сами...

"Dream week" беше темата на изминалите четири парти вечери в Megami Club Plovdiv. Заведението винаги, без изключение, се справя отлично и радва своите гости с перфектно организирани партита.Първа на сцената на Богинята на нощния живот беше Камелия. Огън момичето на поп фолка е винаги актуално. Нейните песни вече са златни хитове и са любими на поколения… виж още »