10.10.2015

Орлин Павлов във VOGUE: Пловдив, дайте малко красиви жени на България

Орлин Павлов е поп певецът, който адски много почитатели определят като изпълнителя с уникален кадифен глас.Във VOGUE Music club за пореден път това се доказа. Публиката в заведението имаше уникалната възможност да чуе съвсем на живо най-обичаните песни от репертоара на Орлин Павлов, но в съвсем нови аранжименти.Звученето е някак си нежно. клубно, фънки… виж още »

08.10.2015

След фурора на концерта на Слави, Софи Маринова и на сцената на Spirit club

Звездата, която няма нужда от представяне- Софи Маринова в сряда вечер се погрижи Ретро партито в SPIRIT club да е такова, каквото трябва да бъде."Стари рани", "Без теб", "Беле руже", "Бурята в сърцето ми" и още много незабравими, завинаги любими златни песни, звучаха абсолютно на живо от звездата. С типичната си искрена усмивка Софи раздаваше поздрави… виж още »

08.10.2015

Борис Дали в центъра на партито в клуб Secrets

Борис Дали не изневери на стила си да се раздаде на макс за публиката и отново бе в центъра на горещо парти в сряда вечер. Домакин на събитието бе клуб Secrets. Много меломани бяха дошли в заведението да се забавляват с хитовете на Борис Дали, който наред с поп фолк парчетата, не пропусна да изпее и своя любима народна песен.Най-голямото вълнение обаче… виж още »

08.10.2015

Преди клипа, Ice Cream изпяха първо в клуб Pasha "Без страх" с Dim4ou

Група Ice Cream- една от малкото в България, които не се страхуват да наричат нещата с истинските им имена и с цената на всичко да отстояват позицията си- пред музикалните телевизии, пред феновете си, пред себе си...Пловдивският дом на Ice Cream е клуб Pasha. Тази сряда лайфът им в заведението бе паметен по няколко причини. Първата е, че именно… виж още »

08.10.2015

Ъпсурт на Студентското във VOGUE: Пловдив- вие сте най-вярната публика

Бат Венци, Буч и Ицо Хазарта в сряда вечер пяха във VOGUE Music club. Tе бяха гости на Студентското парти в заведението, което съвсем скоро даде старт на новия парти сезон с обновен интериор. Ъпсурт не бяха сами във VOGUE. Заедно с тях пя Мария Драгнева, която се пови с уникален лъскав тоалет с Мики Маус. Мацки от балет "Нова" се преоблякоха няколко… виж още »

07.10.2015

Тотална разбивация с Галин в Планета Пайнер с "Парата ако хвана"

Тотален любимец на публиката. Звездата, която знае какво искат меломаните. Момчето, което изглежда наистина много добре. Галин!Изпълнителят на толкова много хитове във вторник вечер на Ретро и поп фолк вечерта в Планета Пайнер клуб- Пловдив, се раздаде. Ама се раздаде от сърце! До толкова, че се наложи да се преоблече.Да, атмосферата в заведението бе… виж още »

06.10.2015

Е, няма такова ретро парти като в Secrets с Орхан Мурад! Вижте...

Ретро партито всеки понеделник в клуб Secrets е адски обичано и чакано от меломаните в града под тепетата. Тогава любимите изпълнители от миналото се срещат с почитателите си и всички заедно, потънали в приятна носталгия, се връщат в годините. Това, разбира се, се случва благоарение на златните песни на звездите.Този понеделник в клуб Secrers пя Орхан Мурад… виж още »

06.10.2015

Специалните студентски партита в Планета Пайнер клуб започнаха с Volt led show

От този понеделник всяка седмица по същото време в Планета Пайнер клуб- Пловдив ще избухват страхотните Студентски партита. Интересни шоу програми, тематични събития и любими изпълнители ще бъдат неизменна част от студентските избухвания.Стартът на Студентските разбивания в понеделник в клуба бе даден миналата нощ. Специално шоу за специалната публика… виж още »