30.01.2016

Познавате я - Алисия даде всичко от себе си за страхотния купон в клуб Secrets

От доста години насам Алисия е певицата, която редовно присъства в програмата на клуб Secrets.Точно толкова и постоянни и редовни са феновете на звездата, които дори вече имат свое място в заведението и го резервират веднага щом от заведението обявят дата на лайф на Алисия. Така беше и този път в Secrets с Алисия. Звездата се радваше на изключително… виж още »

30.01.2016

Женско царство с мъжка публика на лайфа на Емануела в SPIRIT club

Емануела е дива купонджийка и в петък вечер в SPIRIT club го показа за пореден път.Още със стъпването си на сцената в заведението Емануела покани при себе си много дами, които откликнаха на поканата й. И така от началото, до самия край на участието си в SPIRIT club Емануела бе заобиколена от дузина танцуващи мацки.Всички хитове на певицата предизвикваха… виж още »

28.01.2016

Богът на партитата - 100 Кила и антуражът му властваха в клуб Pasha

Той едва ли има нужда от представяне и реклама. И все пак - за него могат да се кажат много неща. Той е Явор Янакиев - 100 Кила. Той е рапърът, който знае какво искат меломаните и им го дава...в тройни дози. Така беше и в сряда в клуб Pasha. Рапър номер 1 беше хипер зареден и направо избухна за публиката в заведението. По традиция Килата първо зарадва… виж още »

28.01.2016

Обещания за вярност до гроб и кръшни ритми от Сашо Роман в SPIRIT

Сашо Роман е певецът, когото всички знаят. Неговите песни бяха и ще са емблематични за поп фолк почитателите.Точно тези неостаряващи песни бяха главните виновници Ретро партито в SPIRIT club да е на върха. Много фенове присъстваха на партито и определено прекараха една уникална вечер. Сашо Роман обърна специално внимание на празнуващите в публиката. В… виж още »

27.01.2016

Парти звярът Фики атакува Планета Пайнер клуб - Пловдив

Той е певецът, който няма нужда от представяне. Поп фолк феновете обожават него и баща му, всъщност благодарение на когото започна кариерата на Фики.Стораро - младши вече има много хитове и успешни проекти. Той спечели и признанието и статуетката за Изпълнител на годината през 2014- та.С всичката си сила и хитове, Фики атакува сцената на Планета Пайнер клуб… виж още »

26.01.2016

Няма равен - Милко Калайджиев продължава да е номер 1. Вижте в клуб Secrets

Няма човек в България, без значение дали слуша поп фолк или не, който да не знае кой е Милко Калайджиев. Откривателят на звезди и истински шоумен, той е просто номер 1.Енергията на Милко направо извира и той не може да се спре дори за секунда. Така бе и на Ретро партито в понеделник вечер в клуб Secrets. Тогава много фенове уважиха лайфа му и определено… виж още »

25.01.2016

Върнах ти го и още от Яница на неделното парти в SPIRIT club

Певицата Яница определено знае как да прави купон. Хитовете й са страшно харесвани и почитателите й са адски много.В неделя вечер Яница гостува на пловдивския SPIRIT club. Въпреки че партито се проведе в навечерието на новата работна седмица, купонът беше на 6. Яница се радваше на многобройна публика с много истински почитатели. Всички те и звездата… виж още »

24.01.2016

Цвети Янева в HYBRID: Благодаря ви, че ме подкрепяте. Обичам ви!

Цветето на поп фолка, както много почитатели наричат Цветелина Янева, в събота вечер блестеше на сцената на Live club HYBRID. Изпълнителката на "Кажи ми ало" беше в страхотно настроение, благодарение на многото фенове в заведението. Те посрещнаха Янева с бурни аплодисменти, а тя им благодари за подкрепата и обичта с думите: "Благодаря, че ме подкрепяте… виж още »