13.02.2016

Преслава с Джино и много фенове пяха и танцуваха в SPIRIT club

Страшно забавна беше петъчната вечер в SPIRIT club. На сцената на заведението пя Преслава в целия си блясък.Публиката в SPIRIT club пък беше страшно весела. Феновете на Преслава бяха готови за супер купон и го получиха не на 100, а на 300%.Сред супер почитателите в заведението беше и победителят във ВИП Брадър - Джино Бианкалана. Нека припомним, че той… виж още »

12.02.2016

Медицинско парти с дъх на Свети Валентин в GALAXY Live club

GALAXY Live club е заведението, което със сигурност винаги има с какво да впечатли своите посетители. Точно това се случи и в четвъртък вечер на Медицинското парти в заведението. На сцената палави мед.сестри определено бяха изкушаваща гледка, на която трудно се устоява. Но, това, разбира се, не беше всичко. GALAXY Live club вече носи духа на Свети… виж още »

12.02.2016

Не една жена, а ТОП Галена дивя в целия си блясък в Планета Пайнер

Звезда, любимка на меломаните, стил, класа, сексапил, вулкан от емоции...това са само част от думите, които описват най-добре Галена. В четвъртък вечер певицата се срещна със своите почитатели в Планета Пайнер клуб - Пловдив. Малко след полунощ Галена блесна на сцената на заведението и то с уникална визия. Изпълнителката даде старт на партито с… виж още »

11.02.2016

Най-доброто МС - F.O. поля победата в клуб Pasha с фенове и жена си

Официално той е Най-доброто МС в България. Само преди няколко дни F.O. получи титлата на четвъртите български хип-хоп награди - 359 Awards 2015. И така сред наистина многото си фенове под тепетата, F.O. отпразнува победата подобаващо - на Черното парти на клуб Pasha, за което всички говорят. В заведението си пролича, че F.O. е награден съвсем… виж още »

11.02.2016

Камелия в целия си блясък на Ретро партито в SPIRIT club

Камелия е пословична певица. Името й се свързва с няколко неща. Първото, разбира се, са песните й. Тя има толкова много хитове, повечето от които са вече на доста години. Това обаче е плюс за Камелия, тъй като всяко нейно парче е една история, която ще остане в годините. Второто нещо, с което се свързва името на Камелия е красотата й. Изпълнителката на… виж още »

09.02.2016

Дива и щастлива - Софи Маринова сред публиката на Ретро партито в Secrets

Софи Маринова е певицата, която всички познават, знаят песните й, познават гласа й. Тя е изключително емоционална и когато е тъжна й личи, когато е весела също.В понеделник вечер Софи определено грееше от щастие на сцената на клуб Secrets. Изпълнителката на "Беле руже" беше във вихъра си на Ретро партито в заведението. Публиката в заведението беше… виж още »

08.02.2016

В неделя в SPIRIT club думата имаше бившата, а именно Ванеса

Неделният купон в Пловдив беше в SPIRIT club когато в заведението пя Ванеса.Звездата, която изгря с общата й песен с Алисия - "Малката" вече има още хитове и с удоволствие ги изпълни в SPIRIT club."Говори бившата", "Сам си го направи", "До стената" - песните на Ванеса, с които тя зарадва публиката в заведението на неделното супер парти. виж още »

07.02.2016

Спомени от снощи. W Winter изкърти положението

В събота вечер адски много хора избраха W Winter. Това беше мястото, на което те се забавлявах от преди полунощ, та чак до сутринта.В началото на парти нощта в W Winter всичко изглеждаше спокойно, хората се настаниха удобно, поръчаха си любимите питиета и...купонът започна.Две дузини денс богини нахлуха и завладяха сцената и вниманието на парти настроената… виж още »