21.02.2016

Няма такава вечер! Преслава и ДесиСлава заедно с феновете в HYBRID

Те двете са едни от най-големите музикални звезди на България. И двете имат наистина уникални гасове и могат да пеят всичко - от поп, до поп фолк. Те са Преслава и ДесиСлава и в събота вечер имаха честта и удоволствоето да направят заедно незабравимо парти в Live club HYBRID.Преси и Деси имат много фенове, които образуваха огромна опашка на входа на HYBRID… виж още »

21.02.2016

От Малта до Пловдив и обратно за партито в Planet club с DJ A-RN-B

Няма човек, който да не е чувал Planet club. Редовните посетители на веригата заведения в цяла България знаят, че името е качество за марка и много добро настроение.От известно време насам в Planet club Plovdiv гостуват световноизвестни DJ- и.Тази седмица специално от Малта в пристигна DJ A-RN-B. Въпреки артистичния си псевдоним, DJ A-RN-B е… виж още »

20.02.2016

Звездният тандем Моника Валериева и Джордан отново заедно в Secrets

Тя ТОП изкушение, жената, за която много мъже мечтаят. Тя е Моника Валериева. След ВИП Брадър красавицата се подвизава и като певица и по всичко личи, че колкото и мъже да я искат, тя е в ръцете на един - поп фолк певецът Джордан.Пред очите на много поп фолк почитатели Джордан и Моника се забавляваха в петък вечер в клуб Secrets. В името на най-якото парти… виж още »

20.02.2016

Преди 1 март, Емилия като мартеничка на партито в SPIRIT club

Певицата, която има страхотни песни, но всички са на мнение, че баладите й са най-силни - Емилия, в петък гостува в SPIRIT club.Публиката на партито беше повече от страхотна. Меломаните нямаха търпение Емилия да излезе на сцената и когато това се случи...изригването беше неописуемо.Изпълнителката на тоталния хит с Борис Дали "Обичай ме" изглеждаше супер… виж още »

20.02.2016

Мария Илиева във VOGUE: Аз съм най-щастливата певица на света

"VOGUE Music club заема много важна част в моя и в на колегите ми живота. Така се случва, че винаги преди да заминем, или точно след като сме се върнали от турне, сме във VOGUE. Много обичам това място", така даде началото на лайфа си Мария Илиева в петък вечер във VOGUE Music club.Всъщност само преди два дни Мария Илиева и музикантите, с които тя прави… виж още »

19.02.2016

Студентските партита в GALAXY с DJ Теди Джорджо и DJ Дамян продължават

Те са DJ титаните на България и вече всеки вторник правят ТОП Студентски партита в GALAXY Live club. Така Студентски град се премести под тепетата, благодарение на уникалната комбинация - DJ Теди Джорджо, DJ Дамян и GALAXY Live club.За Студентските партита, които двамата правят, вече всички говорят. А ако все още някой от вас е пропуснал събитията, ще има… виж още »

19.02.2016

The Secret Garden show, но не в тайната градина, а в W Garden

Изпепеляваща нощ преживяха парти манияците в четвъртък вечер в W Garden. Дузина полуголи красавици бяха заели почетните места на сцената на заведението. Самата Невена Воденичарска и антуражът й от уникални мацки, общо казано The Secret Garden Show, излъчваха сексапил и класа. W Garden се подготвя и за страхотен парти уикенд с наистина свежи… виж още »

18.02.2016

Публиката в клуб Pasha чу за първи път Турбина- та на Ice Cream

Група Ice Cream в сряда вечер беше в своя пловдивски дом - клуб Pasha. Монти, Айса и Мартина както винаги бяха супер свежарки и се побъркаха от кеф на партито в заведението.Всъщност именно в клуб Pasha и пред пловдивчани Ice Cream са представяли за първи път няколко свои проекта. И миналата нощ те имаха какво ново да изпълнят на феновете. А именно… виж още »