31.10.2015

Петъчна вкусна вечер в ресторант Кестените и добро настроение от DJ Джерико

Само преди няколко дни врати отвори парк-ресторант КЕСТЕНИТЕ, който се намира срещу ТЦ Форум в ЖК Тракия. В петък вечер в заведението се проведе първото парти, за което ще се говори дълго.Гостите на КЕСТЕНИТЕ опитаха от изпитаната традиционна кухня по уникалните рецепти на майстор-готвачите, а DJ Джерико се погрижи за още по-якото настроение. Гръцки… виж още »

31.10.2015

Стил и класа от Анелия в комбинация с хитове в клуб Secrets

Много стил и класа демонстрира певицата Анелия в петък вечер на сцената на клуб Secrets. Звездата беше специалният гост на Friday Fantasy night точно преди уикенда и вечер преди Halloween.Анелия, която само преди броение дни стана рекламно лице на моден бранд, наистина изглеждаше много стилно и послужи като промер за добро държание и поведение.А купонът в… виж още »

31.10.2015

Миро във VOGUE направи пловдивска премиера на "Като сватбена халка"

От него лъха спокойствие и душевен мир и положителна енергия към света. В петък вечер Миро се срещна с пловдивската публика за първи път след "епичната вечер под звездите на Античния театър", както той нарича концерта си в Пловдив, който направи само преди няколко месеца. Срещата бе във VOGUE Music club и определено меломаните и самият Миро дълго я… виж още »

30.10.2015

Тя е Диктаторът на купона. Тя е Галена в Планета Пайнер клуб- Пловдив

Мнозина определят Галена като музикален и моден диктатор, но ние от www.zvezdno.bg ще си позволим да й дадем нова титла- Диктатор на купона. Наистина звездата умее да създава уникално настроение и да дирижира партитата по най-добрия начин.Още от началото на купона в Планета Пайнер клуб- Пловдив Галена дори за секунда не си е помислила, че ще се успокои… виж още »

29.10.2015

Роклите на студентките почти паднаха пред Галин в клуб Secrets

Несъмнено Галин е любимият поп фолк изпълнител на адски много фенки. Тези, които го обожават са предимно жени и те никога не пропускат участие на любимия си певец.В сряда вечер в клуб Secrets по традиция избухва страхотно Студентско парти. Тази седмица специалният гост на купона бе не кой да е, а самият Галин. Изпълнителят на "Парата ако хвана" всеки път е… виж още »

29.10.2015

Мистерията около кариерата на Андреа взе да се разплита в SPIRIT club

Поп фолк звездата Андреа напоследък е в устите на меломаните по няколко повода. Първият е, че се появи слух, който твърди, че вече не е в редиците на Пайнер мюзик. Самата Андреа публикува снимка в социалната мрежа, на която седи надпис "Andrea Production". Това донякъде потвърди слуха, но все пак не е 100%- тово потвърждение. Само час преди участието… виж още »

29.10.2015

Ненормални бяха римите на Young BB Young и на черното парти в Pasha, нали?

DJ-ят с Големото носле - Stefosnikat Ot Nos и Владо (Черния) са група Young BB Young. Техните рими впечатляват и бързо стават нарицателни в речника на феновете им.Именно Young BB Young бяха специалните гости на Black wednesday партито в клуб Pasha.Неподправени, интересни, различни Стефото и Владо определено знаят как да зарадват меломаните. "О, колко си… виж още »

28.10.2015

На 5 ноември GALAXY Live club преминава на ново ниво. Ще пее Камелия

GALAXY Live club е мястото в Пловдив, за което цяла България говори и посещава. Заведението наложи в клубната си програма единствени по рода си тематични партита, лайфове на най-големите звезди на България, а и не само... Изживявания, където никъде другаде не можете да получите.На 5 ноември (четвъртък) GALAXY Live club минава на ново ниво, което ще потвърди… виж още »