11.05.2019

Любовта на почитателите много добре й стои. Преслава блесна в GALAXY Live club

В петк вечер GALAXY Live club беше мястото за среща на мвломаните и фенове на Преслава.Заведението предложи на всички тях уникално парти преживяване с уникални светлинни, мултимедийни и саунд технологии от последно поколение.На върха на парти вечерта в GALAXY Live club беше появата на Преслава. Звездата е много специална за своите фенове. Те много я обичат… виж още »

09.05.2019

DIM сред своите хора в Пловдив. Мястото...клуб Pasha, разбира се

Супер готиният клуб Pasha даде много як старт на парти седмицата. Заведението посрещна в сряда вечер един от най-големите любимци на меломаните под тепетата - Dim4ou. Рапърът беше във вихъра си на събитието и изпълни всички свои хитови парчета, които публиката обожава. Dim4ou направи истинско Black party. Той рапира, както умее най-добре, поднесе… виж още »

09.05.2019

В средата на седмицата Джена беше във вихъра си в клуб Secrets

В средата на седмицата Джена беше заедно със своите многобройни почитатели в пловдивския клуб Secrets. Звездата направи вечерта супер вълнуващ за всички, избрали да бъдат в заведението. А когато Джена е на сцената, няма съмнение, че партито бше незабравимо, а емоциите – горещи. За това допринесоха и хитовете на изпълнителката, които са сред най-слушаните от… виж още »

07.05.2019

Супер Гергьовден с Камелия в клуб Secrets

Камелия е един от най-обичаните поп-фолк звезди и вече много години е лидер в сърцата на феновете. Понеделник вечер, на Гергьовден, супер Ретро партито в клуб Secrets предизвика голяма интерес.Стотици меломани и фенове на Камелия с голямо удоволствие се забавляваха на Ретро купона, а Камелия беше изключително щастлива, че за пореден път любителите й… виж още »

05.05.2019

Дай ми още и още от Анелия на звездната сцена на SCANDAL Night club

Поп фолк певицата Анелия се е доказала през годините като една от ТОП звездите в бранша. Тя е изпълнител, чиято всяка създадена песен се превръща в истински хит. Поредното доказателство е творчеството й през изминалата година и в началото на тази, когато певицата издаде много песни и всяка една от тях е хит.В събота вечер Анелия демонстрира звездния си… виж още »

05.05.2019

Шампанско, хитове и силни емоции в събота вечер с Кали в ONYX Club

И ето че съботната парти вечер в ONYX Club беше уважено и от Кали. Всеки поп-фолк почитател знае, че на всяко свое участие тя пее абсолютно на живо, дори на сцената с нея свири музикант. На купона в ONYX Club миналата нощ имаше от всичко по много - много хитове, много специални поздрави, много фенове, много луда нощ. Партито започна в полунощ и от… виж още »

05.05.2019

Живот мой - новият хит на Ваня беляза парти вечерта в GALAXY Live club

Ваня представи своя нов видеоклип “Живот мой“ преди празниците, а в събота вечер на гостуването й в GALAXY Live club по всичко пролича, че проектът се харесва на меломаните. Само за няколко дни лентата отбелязва гледаемост от близо 500 000, а коментарите на публиката дават категорична оценка за това, че изпълнителката отново е уцелила музикалните им… виж още »

04.05.2019

Браво, браво, браво на момчетата от Ъпсурт за чудесната вечер в W Club

Едва ли те имат нужда от представяне. Имената им говорят достатъчно - Бат' Венци, Буч и Ицо Хазарта. Момчетата от група Ъпсурт се справиха перфектно със задачата да направят най-якото петъчно парти в W Club Пловдив. Планът беше идеално осъществен, разбира се.На сцената на W Club Ъпсурт изпълниха своя супер репертоар, а около тях бяха страхотните денс… виж още »