18.05.2019

Много истинска музика на концерта на Графа в W Club

Поп звездата Графа направи лайв концерт в W Club Пловдив в петъчната вечер. Хората се изкефиха много на срещата си с един от най-популярните артисти в България. През цялото време Графа импровизираше и пееше на живо и в компанията на своите страхотни музиканти. Графа и колегите му музиканти представиха лайв версии на добре познатите от меломаните песни… виж още »

17.05.2019

Галена с WOW визия специално за гостуването си в GALAXY Live club

Като основна част от музикалния ТОП в България, Галена е един от водещите артисти. Тя е певица, но нейната слава често се поддържа от коментари по адрес на стила й. Галена винаги, абсолютно винаги е забележителна. Тя се старае и успява да следва световните тенденции, а други, самата тя налага.В четвъртък вечер Галена беше на сцената на GALAXY Live club… виж още »

16.05.2019

В клуб Pasha Pavell & Venci Venc пяха Amnesia и още...

Джунгла, езеро, нощен клуб, проливен дъжд, светлинни ефекти, сексапилни дами, страстни целувки и танци – всичко това е забъркано във видеото към новото парче „Amnesia” на Pavell & Venci Venc’. Обичаното хип-хоп дуо изненадва с колаборация с румънския хитмейкър Monoir, който се ползва с негласен абонамент за челните позиции на еърплей класацията у нас… виж още »

14.05.2019

Любимото Ретро в клуб Secrets с Вероника и Магда

"Кажи ми, моля те, защо си плакала?", тази фраза от емблематичната песен на Вероника и Магда "Не си сама" чуха на живо гостите миналата нощ в клуб Secrets. Двете певици бяха гост-звездите на традиционното и обожавано Ретро парти в заведението, което връхлита тепетата всеки понеделник.Магда и Вероника получиха възможността да зарадват меломаните както с… виж още »

13.05.2019

Татяна блесна в клуб Secrets по-красива отвсякога

Яко и неповторимо парти повтаряха гостите миналата нощ в клуб Secrets. Най-перфекното и поддържано тяло в поп-фолка снощи се развихри в пловдивския клуб. "Записано е в сърцето ми" беше само началото, което Татяна даде на купинджиите. В стилен и подчертан жълт гащеризон, тя грееше на заведението, където феновете й не останаха непрестрастни от визията й. В… виж още »

12.05.2019

Няма парти тайни за Теди Александрова. Тя завладя купона в ONYX Club

Тя е една от най-успешните поп-фолк певици в България. Нейният стил е уникален. Тя е дива, тя е секси, тя е парти ураган. Тя е Теди Александрова и в събота вечер беше ураган от парти емоции в ONYX Club. Заведението, което е ачст от най-големия парти комплекс в България - 5POINTS посрещна супер много гости същата вечер. Настани ги удобно, предложи им… виж още »

12.05.2019

Я се успокой...новият хит на Илиян и Емануела гърмя в GALAXY Live club

“Я се успокой“ е заглавието на песента, която събра в дует Емануела и Илиян. Двамата се оказаха перфектна комбинация за създаването на един наистина голям хит. В съботаната вечер парчето гърмя в GALAXY Live club. В заведението имаше много гости и всички те изживяха вълнуващото събитие.Илиян беше на гребена на парти вълната в GALAXY Live  и беше… виж още »

12.05.2019

Изпепеляващо и вълнуващо откриване на градината на Planet club Plovdiv. Вижте!

Артисти на кокили посрещнаха на входа с огън и запалиха страстта, а атрактивните момичета от балет Нова и певицата Вера Русо нанетиха обстановката във вечерта на грандиозното откриване на градината на Planet club Plovdiv.По този страхотен начин заведението даде старт на партитата на открито. А, те, повярвайте ни, ще бъдат много интересни. Очаквайте… виж още »