25.05.2019

Финалистката в Като две капки вода - Тита беше себе си на върховното парти на 24 май в W Club

Тийнидол, страхотна жена и уникална певица. Това е Тита, която вече може да се похвали и като финалистка в предаването за имитации "Като две капки вода", на 24 май беше сред абитуриентите в W Club Plovdiv. Облечена в цвят бонбон звездата увековечи абитуриентския бал на толкова много завършващи. W Club, част от най-големия парти комплекс в България… виж още »

25.05.2019

Незабравим бал с Емануела изживяха абитуриентите в ONYX Club

На връх Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост стотици завършващи 12 клас отпразнуваха своя абитуриентски бал в ONYX Club. Заведението определено се постара да бъде перфектният домакин и оправда очакванията и високите критерии.Специалната нощ в ONYX Club певицата Емануела направи още по-специална. Изпълнителката на "Я се успокой… виж още »

25.05.2019

На 24 май абитуриентите в клуб Secrets брояха до 12 с Джордан

Един от най-вълнуващите моменти в живота на всеки човек е неговият абитуриентски бал. А за да бъде незабравим, много важно място заема и доброто настроение. На 24 май в клуб Secrets Випуск 2000  отпразнува с най-горещите  хитове на Джордан. Той успя да зарадват зрелостниците с пъстър букет от хитове. Джордан и абитуриентите заедно брояха до… виж още »

23.05.2019

В клуб Pasha100 Кила даде старт на Абитуриентски балове 2019

Абитуриентски балове 2019 година започнаха, а в клуб Pasha стартът беше даден по един наистина паметен начин. Самият 100 Кила даде тласък на предстоящите партита, с които вече бившите дванадесетокласници ще сложат официален край на своето училищно образование. В сряда вечер клуб Pasha посрещна абитуриентите както подобава и им предложи едно незабравимо… виж още »

21.05.2019

Милко Калайджиев като себе си на Ретро партито в клуб Secrets

След многобройните образи, в които се превъплъти Милко Калайджиев в “Като две капки вода”, неговите почитатели в клуб Secrets видяха на живо оригинала. В заведението се случи най-любимото на меломаните Ретро парти. Събитието сложи началото на абитуриентската седмица. След като миналата година усети емоцията на абитуриентския бал, заедно със синовете си… виж още »

20.05.2019

Хубавите песни на Dillan направиха неделното парти в клуб Secrets специално

Поп фолк певецът Dillan отново е сред своите почитатели. Нека припомним, че пловдивчанинът от доста време насам не се беше появявал пред публика. Той определено липсваше на меломаните. Ето че клуб Secrets пое инициативата и върна Dillan там където му е мястото - на сцената. В неделя вечер на живо звучаха хитове, с които той завладя публиката преди… виж още »

19.05.2019

Музикална изненада поднесе Кали от сцената на GALAXY Live club

GALAXY Live club е сред най-горещите парти точки в България. Заведението всяка вечер е на гребена на купона. В събота вечер заведението посрещна Кали. Певицата, която няма еквивалент, тя е уникална и причините за това са много. Първо - никога не си позволява да лъже публиката си и се старае винаги да пее на живо, второ - тя има много специален контакт с… виж още »

18.05.2019

Емилия представи Акула и на пловдивската публика. Паметното събитие беше в ONYX Club

“Акула“  е актуалния проект на Емилия и Денис Теофиков. Само няколко дни след официалното представяне на парчето, Емилия го представи на живо и пред страхотната пловдивска публика. Това се случи в ONYX Club, който е част от най-големия парти комплекс в България 5POINTS.На сцената на заведението Емилия изглеждаше страхотно. Тя е една много красива жена… виж още »