14.09.2018

Луда работа в четвъртък в клуб W Garden със СкандаУ

Нещо супер СкандаУ- но и яко се случи този четвъртък в клуб W Garden. Може би вече се досещате, че положението беше авер до авера заради гостуването на Тото и Лъчо от група СкандаУ.Преди старта на събитието огромна опашка от меломани се изви пред входа на клуб W Garden. След като всички заеха своите места адреналинът се покачи, празнични фойерверки озариха… виж още »

14.09.2018

С лайв в Megami Club Plovdiv Емилия се върна на сцената, готова за новия парти сезон

След кратката ваканция, която си подари през август, звездата на модерния поп фолк Емилия се впусна активно в клубния живот. Началото тя постави на 13 септември не къде да е, а в Megami Club Plovdiv. Изпълнителката на най-силната балада, правена до сега - "Завинаги", беше изключително красива на сцената на заведението. В Богинята на нощния живот я… виж още »

14.09.2018

Клуб Pasha впечатли своите гости с новия си интериор. Вижте...

Емблематичният за град Пловдив клуб Pasha, на 13, но не петък, а септември (четвъртък), даде старт на новия парти сезон. Това се случи по един звезден начин. Още в полунощ заведението посрещна първите си гости със специален Welcome drink. Веднага след това всички се потопиха в изцяло новата обстановка на клуб Pasha. Завдението е чисто ново, модерно, с… виж още »

11.09.2018

Happy 1st Birthday, Bar10Der! Ето как заведението отбеляза празника си

Точно преди една година на ул. Младежка 23 в град Пловдив се появи различното, интересното, личното за собствениците заведение Bar10Der. Още от откриването гостите усетиха новия стил, свежото, различното, което носи Bar10Der. През тази една година заведението затвърди първото впечатление и към момента се радва на много клиенти, повечето от които са редовни… виж още »

10.09.2018

Пиано бар Monarch открива сезона в петък вечер, на 14 септември

Запомнете датата 14 септември. Това, всъщност, е този петък. Тогава точно в 23:00 часа, завесите ще се вдигнат за откриването на новия сезон на заведението, което ще даде тон за многобройни незабравими вечери с най-актуалните РОК, ПОП И БГ песни - Пиано бар Monarch, разбира се. Доброто настроение е гарантирано. То ще е в ръцете на вечно усмихнатите… виж още »

09.09.2018

Manuel Riva в клуб W Garden - едно парти, което си заслужаваше да се изживее

От няколко седмици вървеше усилена реклама за събиеито на месеца, а именно Manuel Riva в клуб W Garden. От седмица всички места бяха резервирани за събитието. Тези, които успяха да направят резервациите си на време, заеха своите места още в 22:00 часа. Само след час пулта завладя самият Manuel Riva. Неговият тотален хит с Eneli "Mhm mhm" е номер 1 в… виж още »

09.09.2018

Megami Club Plovdiv обещава да ви хареса...

Megami Club Plovdiv се наложи със своята атрактивност и иновативност. И през новия парти сезон Богинята на нощния живот показва висока класа. Вижте на какво предстои да станете свидетели през следващите нощи в заведението.Атрактивният, големият шоумен и добър певец - Константин ще е гост на Megami Club Plovdiv в сряда вечер. Той си има нов хит "Любов ли е… виж още »

09.09.2018

Парти богините Анелия, Емануела и Софи Маринова гостуваха на Megami Club Plovdiv

В началото на новия месец Megami Club Plovdiv напомни (макар че знаем, че не сте забравили), че новият парти сезон ще бъде велик. Богинята на нощния живот предлага на своите гости впечатляващи шоу програми и тематични партита всяка вечер от сряда до събота. Ето какво се случи в първата седмица на месец септември.Номер едно пред публиката в ТОП клуба беше… виж още »