21.10.2018

В Megami Club Plovdiv тази седмица се случи събитието на сезона

Богинята на нощния живот беше епицентърът на вълнуващата парти седмица в града под тепетата. Megami Club Plovdiv организира незабравими вечери за своите гости, на които се отличиха и едни от най-ярките поп-фолк звезди в България. В сряда вечер, първият за седмицата, който пя на сцената на заведението, беше Галин. Той е олицетворение на новата вълна… виж още »

21.10.2018

Честит втори рожден ден, Пиано бар Monarch! Ето как заведението отбеляза празника

Пиано бар Monarch e едно от най-предпочитаните места, където пловдивчани прекарват чудесни нощи с любимата музика на живо. Тази събота заведението отбеляза по подобаващ за монарх начин своя втори рожден ден.Най-нетърппеливите пристигнаха в Пиано бар Monarch още в 23:00 часа. Домакинът се постара и организира звезден Welcome drink, на който се насладиха… виж още »

20.10.2018

Кали с бенд представи новия си проект на сцената на GALAXY Live CLUB. Последва VOLT Show

Петък вечер беше времето за незабравимо парти изживяване в GALAXY Live club. Новата галактика беше готова за това върховно клубно изживяване, с което очарова своите гости.Под мултимедийните и светлинни ефекти, на супер ефектната сцена на заведението, пя звездата Кали. Певицата, която е винаги на живо, представи своя нов клубен проект. В него звездата е… виж още »

20.10.2018

ЪПСУРТ нажежиха клуб W Garden една вечер преди Closing party- то

Вече 22 години група Ъпсурт създава свой собствен стил, в който основното е "да се чете между редовете". Знаете - Ицо Хазарта, Бат Венци и Буч са уникални и несравними, а в W Garden в петък вечер страхотно много фенове се увериха на живо за пореден път, че те наистина са най-добрите. Лайфът на ЪПСУРТ пожъна огромен упех, който се изчислява по многото… виж още »

20.10.2018

Planet club Plovdiv е вече на 18. Ето как отбеляза пълнолетието си...

Planet club Plovdiv е мястото, което няма нужда от представяне. То даде началото на клубните парти изживявания в град Пловдив, а и в България. Това се случи точно преди 18 години. На 19 октомври 2018 година (петък) Planet club Plovdiv отбеляза със специално парти своя 18- и рожден ден по един изключително специален начин. Събитието беше "18+" като още… виж още »

20.10.2018

Преслава е обратно в играта. Звездата се завърна сред феновете с парти в Megami Club Plovdiv

Новината, която беляза новия парти сезон е, че любимата поп-фолк певица на народа - Преслава се върна на сцената сред своите хиляди почитатели. След като прекъсна участията си малко след като забременя, звездата вече се чувства готова да стартира отново срещите си с феновете. Първото участие в любимия си град Пловдив Преслава направи в Megami Club. Опашка… виж още »

20.10.2018

Най-новият клуб в Пловдив - ONYX отвори врати. Вижте снимки и още от първата нощ на откриването!

С двудневен музикален маратон врати отвори най-новият клуб в Пловдив – ONYX Club, който ще радва своите гости не с едно, а с цели две партита в една вечер.Първата нощ на грандиозното откриване беше на 19 октомври (петък). Точно в 23:30 започнаха да пристигат гостите на ONYX Club, който е с адрес бул. „Санкт Петербург“ 131. Червен килим и подходящо класно… виж още »

20.10.2018

Емблемата на нощния живот посрещна любимата Емилия в петък вечер

Много, много любители на готините парти нощи изживяха поредната такава в петък. Мястото, разбира се, беше Планета Пайнер клуб Пловдив, който от толкова много години се грижи за невероятните парти преживявания на всички свои гости.Емблемата на нощния живот ги посрещна с широко отворени врати и готова да поднесе своите приятни изненади. Любимите питиета и… виж още »