Брейзън Абът изтрещяха на Античния

17.09.2010

Цял Пловдив пя „Can’t Let You Go” на Античния снощи. Разтърсващият концерт на Brazon Abbot и легандарния Джо Лин Търнър изправи на нокти меломаните под тепетата.
В началото на концерта барабанистът на групата Дейв се появи с килограм лак на главата, в помощ на ексцентричната му прическа ала гребен на петел. За капак на началото гласът на Рейнбоу и Дийп пърпъл Джо Лин Търнър се появи под звуците на тежка мелодия, изпълнена на китара. Великият вокалист бе облечен само с черни дрехи, но пък тениската му бе доста ефектна. На нея с множество камъни бе изобразена лилията на кралската династия на Бурбоните. От врата му висяха два кръста, а тъмни очила скриваха очите му почти през цялото време.
Още в самото начало Николо Коцев захвърли китарата и грабна цигулката. Съвършеният звук извираше сякаш от земята, а колегите му от пловдивската консерватория се гордееха с уменията му, които му е дало школото. Николо редуваше цигулката и двете си китари, направени специално за него по поръчка в Германия, при изпълнението на незавършената рок-опера „Дракония”.
Изненадата на вечерта бе Буги Барабата. Той засвири с хармониката си заедно с Джо и момчетата от Брейзън Абът.
За финал на разбиващия концерт, групата опули пловдивчани с рок вариант на „Аз съм сънчо”.

Остави коментар: