Фитнес Мания стана на седем

13.09.2010
Седем години ефир отпразнувa телевизионното шоу „Фитнес мания” в Роял резорт-Елените, под формата на грандиозен спектакъл Мис Фитнес мания 2010. Основната идеята на предаването, да вдъхновява и стимулира, да провокира и мотивира, и този път се превъплати в сценария и същността на мероприятието.
Специалните гости-демонстратори, европейските шампионки по фитнес за деца на 12 и 14 години, Дуня Мечкич и Николина Милошевич, взривиха публиката със своите умения и невероятни съчетания. Победителят в състезанието за най-силен мъж в Сърбия, Александър Макера, разкри тайната на силата, повдигайки четири момичета, възседнали лоста на щангата, с която той направи няколко повторения на лежанка. За първото място в категория атлетик се бориха: световната шампионка по лека атлетика - Мерлин Арно, втората в света по боди фитнес - Мелита Косанович и републиканската шампионка по аеробик фитнес - Йована Цекович.
При моделите борбата се развихри между националната шампионка по фитнес на Сърбия - Йелена Петелинка, абсолютното фитнес тяло на Сърбия за 2007г. - Изидора Лекич и топмоделът от Хърватска - Николина Боич. Призьорката в специалните награди беше възпитаничката на пазарджишкото спортно училище Петя Любенова. Тя грабна лентата и паричната награда на почистващата агенция „Оптима” – 1000 лв. и лентата на веригата Sushi bar & dinner MAGNITO, лентата и наградата на ресторант „Чановете” гр. Пловдив, лента и награда на модна агенция „Маринела”, наградата на ресторант „Хайдути” в Одеса и лентата на Фитнес мания.
В сценичната декорация бяха включени моторите на най-добрият sundried в Америка, Crazy Martin, които са участвали в над 25 холивудски продукции.
Председател на журито бе президентката на сръбската федерация по фитнес Александра Рапаич. Купата на победителката при моделите връчи миналогодишната призиьорка Ваня Кирова. Новото откритие на продуцентите, рап групата New Generation, която съвсем наскоро направи първият си високобюджетен клип, представи новото си парче „Право към вълните”.
 Подготовката за шоу-спектакъла премина през Пловдив, където бяха заснети първите кадри и видеопредставяния на участничките в аквапарк „Санкт Петербург” и продължи с едноседмичен престой в петзвездният резорт на Victoria Group, Royal Park. С екипът пътуваха и представители на сръбското предаване „More than just a sport”, което ще излъчи документален филм за събитието в 100 регионални и национални оператора на териториата на Сърбия, Босна и Херциговина и Черна гора. Българският вариант на филма ще бъде излъчен в телевизия M-SAT, Черно море, BG TV, Gordimy TV и БАЦ ТВ.
Остави коментар: