Сървайвърката Ваня: Не сме гаджета с Бареков

20.11.2010
Сървайвърката Ваня Бонева най-накрая даде яснота в какви отношения е с Николай Бареков и дали наистина са гаджета.Отговорът бе категоричен, кратък и точен – не!
Сестрата на Ваня, Веси разказа какво свързва сестриката й с Бареков. „Те се познават от много години. Просто така се получи, че той бе човекът, който й помогна, когато тя реши да живее в София. Бареков й намери работа в ТВ7. Уверявам ви, че няма нищо между тях, освен професионалните отношения. Тъй като и двамата са пловдивчани се познават наистина отдавна”, разясни Веси, на която вярваме на 100% като сестра на Ваня.
На въпрос от наша страна как сървайвърката реагира на клюките, които я свързват с бившия телевизионер, Веси отговори: „Преди когато излизали повечето хора от екипа на телевизията заедно, винаги се намирал някой, който да ги снима или само да ги засече и веднага започвало да се говори, че са гаджета. Сега гледат да се ограничават в общите излизаня,  за да спрат да говорят. Той Бареков така е поискал, иначе сестра ми по-леко ги приема нещата.”
След като ни обясни ситуацията, Веси отиде, гушна сестра си и баща си и излезена сцената в Планет клуб. През това време Ваня и татко им танцуваха диво на парчетата, който изпълни Веси заедно със Ицо, Светльо и Dj K!ko.
Коментари:

kika 20.11.2010 14:32

taq hi4 da ne se prawi lapa n bareka 4u6kata otma.aman ot prosti hora ikompleksari.tq nqmala ni6to ob6to s nego.koito povqrva na tva e bahti sme6nika

Остави коментар: