Тони и Фики Стораро заедно на сцената на Planeta Payner club by Onyx. Вижте...

29.09.2019
На една уникална парти вечер в Planeta Payner club by Onyx се насладиха гостите в събота. В полунощ, заведението, което е част от най-големия парти комплекс в България - 5POINTS.BG, посрещна своите гости с уговорката, че това, което предстои, ще бъде незабравимо.

След по-малко от два часа същинският купон започна с лайв изпълненията на самия Тони Стораро. Човекът-глас, както все още го наричат неговите почитатели, беше в прекрасно настроение, с което успя да зарази и публиката. 

Но...това не беше всичко. Изненадата на нощта в Planeta Payner club bu Onyx тепърва предстоеше. Не след дълго Тони покани на сцената сина си - поп-фолк звездата Фики. Така гостите на заведението се насладиха на общите изпълнения на баща и син. 

Съвсем скоро в свое интервю Фики каза, че вярва, че новият сезон идва с нова доза вдъхновение и цели, а какво по-хубаво от това, да можем да повярваме в себе си и да ги осъществим. Със сигурност изпълнителят вече работи по нови проекти, с които да зарадва публиката в следващите месеци.

Остави коментар: