В очакване на новата песен на Камелия, гостите на клуб Secrets се насладиха на Ретро хитовете й

24.09.2019
Камелия е един от най-обичаните поп фолк звезди и вече много години е лидер в сърцата на феновете. В понеделник вечер тя се превърна в супер Ретро парти в клуб Secrets, което и тази седмица предизвика голяма интерес.

Стотици меломани и фенове на Камелия с голямо удоволствие се забавляваха на Ретро купона, а Камелия беше изключително щастлива, че за пореден път любителите й показаха колко много я харесват. "Стрелките спират", "Фалшива кожа", "Няма как", "Манастир" и още много страхотно много златни песни изпълни звездата на живо.

В клуб Secrets Камелия изглежда перфектно в интересна рокля. Цялостната й визия издава супер стил и класа. Феновете й, които я видяха на живо, за пореден път отбелязаха, че изпълнител продължава да е номер едно и по правенето на купон, и по външен вид. 

А само преди един ден Камелия отново разбърка интернет- а, както се казва на разговорен език, със снимка от мейкинга на видеото към новата й песен. Звездата определено подготвя нов хит, който почитателите вече очакват с нетърпение.

Остави коментар: