Азис и Бенда му: Хайде ONYX Club, да покажем как се прави

01.06.2019
Васил Троянов Боянов е името на най-голямата звезда в България. Азис, създаде култ към своята личност още от началото на кариерата си, а сега почитателите му издигат паметници от възхищение. 

Още в момента, в който ONYX Club обяви участието на Азис и Бенда му, телефоните за резервации не спряха да звънят.  В нощта на събитието гостите нямаха търпение да заемат своите места в клуба и тръпнеха в очакване да видят звездата и бенда му.

Появата на музикантите на сцената на ONYX Club беше ефектно, а още по-вълнуваща беше появата на Азис. Той буквано изкрещя от кеф и обяви, че за него и бенда му е чест и истинско удоволствие да пеят и свирят сред толова, толкова много истински почитатели.  Азис и бендът му изпълниха най-най-най-любимите на почитателите песни от репертоара на Азис. Но с жива музика те звучат много по-различно, емоцията е по-специална. Тези страхотни преживявания споделиха наистина много почитатели на Азис, на ONYX club, на чудесните парти нощи.
 
Азис и музикантите завършиха Мегаконцерта в ONYX Club "Кой уши байряка". Изпълнението на живо накара гостите да настръхнат от удоволствие, след което бурните аплодисменти за Азис и бенда му не стихнаха няколко минути. 
Остави коментар: