Музикална изненада поднесе Кали от сцената на GALAXY Live club

19.05.2019
GALAXY Live club е сред най-горещите парти точки в България. Заведението всяка вечер е на гребена на купона. В събота вечер заведението посрещна Кали. Певицата, която няма еквивалент, тя е уникална и причините за това са много. Първо - никога не си позволява да лъже публиката си и се старае винаги да пее на живо, второ - тя има много специален контакт с публиката, говори с почитателите си като с приятели и това определено я доближава много близо до сърцата им.
 
Само преди няколко дни Кали определено успя да изненада почитателите на поп-фолка с премиерата на новия си клип “Драми всякакви”, в който специално участие има рапърката Котенцето. Преди време звездата заяви, че е претърпяла много голяма метаморфоза в професионален план и няма да прави никакви компромиси с музиката. Меломаните побързаха да дадат своята оценка за новото музикално предложение на Кали, а хубавите коментари и на живо в GALAXY Live club недвусмислено говорят, че целта й е постигната.

След страхотното гостуване на Кали GALAXY Live club ще ви очаква и в седмицата на Абитуриентски балове 2019. Ще бъдат паметни!
Остави коментар: