ONYX Club посрещна на Тодоровден именичката Теди Александрова

17.03.2019
Няма проблем пее Теди Александрова в една от своите супер щури песни. Такова безпроблемно беше парти положението в събота вечер в ONYX club със специалното участие на русата парти фурия.

Заведението, което предлага на своите гости уникални парти изживявания, и тази вечер се представи като перфектен домакин. Случващото се на сцената на ONYX Club  завладя вниманието на присъстващите, които не можеха да се насладят на изпълненията на именичката Теди Александрова.

Най-големите почитатели очакват с нетърпение щурия проект на Теди, Борис Дали и Илиян, който ще бъде готов скоро. Ще бъде нещо уникално, обещаха изпълнителите. Хубавите новини не свършват дотук, защото звездите на “Планета“ са решили да включат във видеоклипа на парчето и своите фенове. Те канят всички, които имат желание да участват в лентата, на 25 март от 15:00 часа в студио Орфей в София.


Триото ще се появи точно 10 години след като изгря звездата на Теди Александрова. Певицата бе избрана единодушно за победител в кастинга “Сбъдни мечтата си с Дерби” от авторитетното жури в състав – Мария, Борис Дали и Илиян. Още тогава Илиян даде заявка, че някой ден може да обединят гласове и идеи в съвместен проект.

Остави коментар: