Галена го може и го прави вече 15 години. Петъчното й гостуване в Планета Пайнер клуб беше лудо преживяване

19.01.2019
Луда беше нощта на Атанасовден в Планета Пайнер клуб Пловдив. Причините за това бяха няколко. Домакинът беше перфектен в организацията на празника, посрещна много гости, настани ги удобно и не след дълго зрелищната нощ избухна.

Парти диктаторката Галена връхлетя сцената на Емблемата на нощния живот в разгара на вечерта, като истинска #МамаУраган. Шеметна, красива, дива, звездата беше в перфектна форма. Тя не пощади силите си нито за секунда и осъществи уникално парти на Атанасовден в Планета Пайнер клуб Пловдив.

2019- а започна на пълни обороти за Галена. Като един от най-обичаните български изпълнители, нейната програма е доста динамична и изпълнена с многобройни участия. Галена е и сред най-продуктивните артисти на музикална компания “Пайнер“, които не спират да работят и да радват публиката с нови и интересни проекти. А такива предстоят и през новата година. От сцената на Планета Пайнербклуб Пловдив тя обяви, че на паметната за нея дата-21 януари (понеделник) ще излезе новата й песен "Сърце". С тази новина тя развълнува гостите, които вече тръпнат в очакване.

Звездата е категорична, че винаги се вълнува, както за проектите си, така и по време на лайв участия и големи концерти, както в началото на своята музикална кариера, въпреки, че на вече споменатата дата 21 януари отбелязва 15 години на професионалната сцена. Певицата е решила да отбележи празника със своите почитатели в популярен столичен клуб. 

Фенклубът на Галена успя да я изненада в Планета Пайнер клуб Пловдив. Почитателите й се появиха с тениски с надпис "15 години феноменална доза любов" и сюрпризираха любимката си на сцената на Емблемата на нощния живот. Беше супер емоционално преживяване. Самата Галена също много се развълнува и благодари от сърце.
Остави коментар: