Кали, Преслава и Арти ще са гости на Планета Пайнер клуб Пловдив

10.12.2018
null
Нощите и дните през декември са с дъх на Коледа. Празничният дух вече ни обгръща и настроението ни става все по-празнично и приятно.

Много хубави ще бъдат парти изживяванията в Планета Пайнер клуб Пловдив и през тази седмица. Студентското парти във втоник вечер ще бъде със специалното участие на Кали. Певицата, която обожава публиката си и винаги пее на живо, ще ви очаква. Входът за партито ще е свободен за дами и студенти.

Нощта, посветена на дамите ще е в четвъртък. Емблемата на нощния живот ще изненада с неустоими предложения, както и с -50% от сметката. Вход свободен!

Звездата на звездите - Преслава ще звучи специално за вас на живо в петък. Планета Пайнер клуб Пловдив ще посрещне любимката ви след полунощ, а до тогава входът ще е свободен. 

АРТи е най-новото лице в “Пайнер”, а интересът към него нараства с всеки изминал ден. Първият му клип за компанията, “Късаш и хвърляш”, за по-малко от месец направи над 1 милион и 300 000 преглеждания в официалния канал PlanetaOfficial в YouTube. Той ще направи първия си лайв пред публиката в Планета Пайнер клуб Пловдив в събота, на 15 декември. До полунощ входът ще е свободен. Заповядайте!
Остави коментар: