Четири супер звезди ви очакват тази седмица в Планета Пайнер клуб Пловдив

03.12.2018

Студентският празник ще се отбележи с две специални събития. Вижте!

null
Планета Пайнер клуб Пловдив започва месец декември с партита, на които ще гостуват четири от най-ярките поп-фолк звезди на България.

Студентското избухване във вторник вечер е запазена марка на Емблемата на нощния живот. Партито се отличава с много настроение, неустоими промоции и свободен вход за дами и студенти. Звездното присъствие на събитието ще бъде в лицето на хитмейкъра и шоумен Константин. Всъщност, същата вечер е големият концерт по случай "17 години Телевизия Планета", който ще се проведе в Арена Армеец. Студентският купон в Планета Пайнер клуб Пловдив ще се превърне в афтър партито под тепетата на концерта, който хиляди меломани очакват. Заповядайте! 

Емблемата на нощния живот обявява своето Ексклузивно лайв събитие тази седмица. Поводът за него е Никулден. Така на връх 6 декември за имениците в заведението ще пее Лорена. Не пропускайте празничното парти, което ще е със свободен вход за всички до 00:00 часа.

Тази седмица ще е толкова яка, че веднага поднасяме и другата новина. В Планета Пайнер клуб Пловдив Студентският празник ще се отбележи две вечери. Първата ще е на 7- ми, когато само два часа след полунощ на сцената ще блесне Алисия. Тя първа ще поздрави празнуващите и ще им пожелае късмет и успех. До полунощ входът ще е свободен за всички гости.

А на връх 8 декември Студентите ще отпразнуват празника си в Планета Пайнер клуб Пловдив с хитовете на Емилия лайв. 

Ще е уникално в Емблемата на нощния живот, нали?!
Остави коментар: