Константин с Анелия и Преслава. Ето това се казва звездно присъствие в Megami Club Plovdiv

26.11.2018
null
Богинята на нощния живот, която през изминалата седмица отпразнува своя първи рожден ден, има новина. Истинско звездно нашествие ще преживеят гостите на клуба през следващите парти нощи. Вижте за какво става въпрос.
Самият той , "Mr. King" - Константин ще повлече късметлийски крак в Megami Club Plovdiv. Това ще се случи в сряда вечер, когато партито е гарантирано, а входът ще е свободен за студенти.

Звездата, която възхити своите почитатели с последния си музикален проект, дуетът с Кириакос Георгиу "Подлудяваш ме" - Анелия ще е под светлините на прожекторите в Богинята на нощния живот в четвъртък. Нейните хитове ще бъдат кулминацията на парти вечерта. Вход свободен за студенти.

Единствената и неповторима Преслава ще пее за всички вас в Megami Club Plovdiv в петък. Интересът към нея е нестихващ и дори става все по-голям, което е доказателство, че изпълнителката на "Да гори в любов" си върши перфектно работата.

Точно на 1 декември (събота) в заведението ще има звездно тематично парти, наречено "Let me love you". Заповядайте да му се насладите на живо.
Остави коментар: