Честит втори рожден ден, Пиано бар Monarch! Ето как заведението отбеляза празника

21.10.2018
Пиано бар Monarch e едно от най-предпочитаните места, където пловдивчани прекарват чудесни нощи с любимата музика на живо. Тази събота заведението отбеляза по подобаващ за монарх начин своя втори рожден ден.

Най-нетърппеливите пристигнаха в Пиано бар Monarch още в 23:00 часа. Домакинът се постара и организира звезден Welcome drink, на който се насладиха всички гости. Веднага след това присъстващите на втория рожден ден на заведението се потопиха в много уютната обстановка на Пиано бар Monarch където изненадатие тепърва започваха. Специални питиета, шумни наздравици, танци бяха акцентите на вечерта.

В основата празника на Пиано бар Monarch беше това, на което заведението най-много държи, а именно - музиката на живо. Гостите чуха любимите си песни в изпълнение на музикантите на Monarch, които вече са доказали своя пофесионализъм. Близначките Катя и Силвия Дамянови, подкрепени от DJ Ники и саксофонистът Майки бях гвоздеят на музикалната прогрма на Пиано бар Monarch. 

На рожден ден като на рожден ден! Пищна празнична торта със специални фойерверки озари нощта в Пиано бар Monarch. От сладкото изкушение опитаха всички гости!
Остави коментар: