Откриването на GALAXY Live club е в сряда (03.10) и ще продължи цяла седмица

30.09.2018
null
GALAXY Live клуб ви провокира и призовава да откриете новата галактика. Заведението, което счупи всички стереотипи и създаде нови правила и норми в класните парти преживявания, е готово с грандиозните промените, които всички очаквате да видите.

Заповядайте и открийте новата галактика на 3 октомври (сряда). Звездното и дълго чакано събитие ще стартира по един специален начин, а по-късно вечерта за още по-доброто настроение на гостите ще се погрижи поп-фолк певецът Константин.

Откриването на GALAXY Live club ще продължи цяла седмица. Така вторият специален гост ще бъде Тони Стораро, който също ще се наслади на изцяло новия клуб в четвъртък вечер. 

В петък и събота специалните нощи в GALAXY Live club продължават. Партитата ще са обединени от тематиката "Dream nights", които ще представят по един специален начин изкуството на денс пърформанса. В главната роля ще е balet Galaxy. 

Знаем, че няма да пропуснете откриването на новата ера на GALAXY Live club...ние от Светския сайт www.zvezdno.bg също...
Остави коментар: