Ретрото с Магда мина. Следват лайв нощи с Мария и Галин в Планета Пайнер клуб

25.09.2018
null
Страхотно Ретро парти със специалното участие на певицата Магда, даде старт на новата парти седмица в Планета Пайнер клуб Пловдив. Звездата изпълни златните си хитове за меломаните в заведението и беше супер нощ.

Парти вечерите в заведението продължават и във вторник. Това е денят на Студентското избухване. А специален гост ще е Мария. Певицата, която има многобройни почитатели и хитове, ще ви очаква. На партито ще има много неустоими промоции, а входът ще е свободен за дами и студенти.

Ретро хитовете на балканската музика отново ще са номер 1. Това ще се случи на специалното парти в сряда в Емблемата на нощния живот. Очакват ви промоции и вход свободен.

Изживяването в четвъртък в Планета Пайнер клуб Пловдив ще бъде, меко казано, горещо. На Ladies night момчетата от "Като две капки вода" ще демонстрират денс сексапил. Същата вечер Magic Mike show ще изненада приятно гостите на заведението. 

Един от най-актуалните представители на модерния поп-фолк в България - Галин ще е на сцената на Планета Пайнер клуб Пловдив в петъчната вечер. Не пропускайте гостуването му! 
Остави коментар: