Megami Club Plovdiv се представи перфектно...

16.09.2018
Megami Club Plovdiv се наложи със своята атрактивност и иновативност. И през новия парти сезон Богинята на нощния живот показва висока класа. Ето какво се случи през изминалите парти вечери в заведението.

Атрактивният, големият шоумен и добър певец - Константин беше гост на Megami Club Plovdiv в сряда вечер. Той си има нов хит "Любов ли е", който е дует с Алисия. Коцето го изпълни няколко пъти на партито, тъй като песента вече се превръща в хит и почитателите искаха да я чуят пак и пак. 

След кратката ваканция, която си подари през август, звездата на модерния поп фолк Емилия се впусна активно в клубния живот. Началото тя постави на 13 септември не къде да е, а в Megami Club Plovdiv. Изпълнителката на най-силната балада, правена до сега - "Завинаги", беше изключително красива на сцената на заведението. В Богинята на нощния живот я посрещна многобройна публика. Гостите, също като Емилия, бяха готови за страхотната парти нощ...и я получиха, разбира се.

Другата част от "Любов ли е" - Алисия и гостите на Megami Club Plovdiv посрещнаха уикенда заедно и се получи страхотно парти. А темата на съботното шоу на специалната дата 15 септември в Богинята на нощния живот бе "Women Like it". Спектакълът си заслужаваше са се види на живо!
Остави коментар: