ЪПСУРТ е религия. Стотици я изповядват...ето как беше на гостуването им в W Garden

15.09.2018
От 96- та година насам група Ъпсурт създава свой собствен стил, в който основното е "да се чете между редовете". Знаете - Ицо Хазарта, Бат Венци и Буч са уникални и несравними, а в клуб W Garden в петък вечер страхотно много фенове се увериха на живо за пореден път, че те наистина са най-добрите. 

Лайфът на ЪПСУР пожъна огромен упех, който се изчислява по многото меломани, които присъстваха на събитието и всъщност, свободни места нямаше дни преди това. W Garden е перфектното място за уникалното парти - прекрасна обстановка, басейн за още по-лятно усещане, много яки комплименти към клиентите и не на последно място - заведение, което е изградило традиция да бъде лидер в нощния живот. 

И момчетата от група ЪПСУРТ са лидери в хип-хопа. Да, ще им го признаем. Замислете се - всяка тяхна песен е абсолютен хит и славата застига парчето за не повече от 24 часа след премиерата й. Това не е случайно - текстовете са страхотни, интересни, провокативни и много, ама много яки. Такова е й последното парче на ЪПСУРТ "Този танц" - уникално и от към текст, и от към музика, и от към видео. 

Заедно с ЪПСУРТ на сцената на клуба бяха и неустоимите, очарователните момичета от балет NOVA. С две думи - беше уникално!
Остави коментар: